5 DŮVODŮ PROČ PRAKTIKOVAT TECHNIKY MINDFULNESS

Mindfulness techniky mají sice kořeny až v buddhismu, stejně dobře se ale hodí i pro současného člověka žijícího v neustále se měnícím světě, který na nás klade zvyšující se nároky.
 
Jsou to na první pohled jednoduchá praktická cvičení, které nás zpočátku učí zaměřit pozornost na konkrétní věc či sami do sebe. Obrácení pozornosti sami k sobě, nás vede k naslouchání sobě samému,  svým pocitům, vyrovnání se s nimi a především k soucitu k sobě samému.
 
1. Zvládnete lépe stresové situace
Stres je automatická reakce na nepříjemnou situaci. Tím, že přicházející stresovou situaci rozpoznáte, nenecháte se ovládnout stresem a raději přijměte uvážlivější rozhodnutí.

2. Dokážete lépe prožívat přítomný okamžik
Soustředěním se na drobnosti, které se odehrávají uvnitř Vás a okolo Vás dokážete lépe prožívat každodenní okamžiky jako celek .
 
3. Naučíte se ovládat svoje emoce
Mindfulness Vás naučí přijmout svoje emoce, raději než je potlačit a schovávat se před nimi. Přijmutím i nepříjemné emoce se taková zjemní a zklidní.
 
4. Budete empatičtější sami k sobě i k druhým
Zdravá empatie k sobě samému Vás učí laskavosti a soucitu, i když se nám zrovna nedaří. Zdravá empatie k druhému znamená umět naslouchat i stanovení hranic, kdy už je potřeba věnovat se sám sobě.
 
5. Zlepší vám rozhodování
Nasloucháním sobě samému lépe zjistíte, co je v souladu s Vaší přirozeností a při rozhodování si lépe vyberete variantu, která je v souladu s Vaší osobností.
 
Naše designové Mindfulness kartičky nabízejí jednoduchá praktická cvičení, která využijete kdekoli. Doma, v práci, na procházce, vždy je možnost věnovat pár minut sami sobě a naše kartičky Vám poradí vhodnou techniku.
 
30 oboustranných kartiček naplněných hesly, které Vás provedou řízenou meditaci, odpočinkem a uvědoměním přítomného okamžiku
  • dárková ekologická krabička
  • krásné designové balení
  • samolepka “žiji přítomným okamžikem”, kterou můžete použít kamkoliv
  • vyrobeno v České Republice

Zpět do obchodu