DRAHÉ KAMENY A POMOC PŘI BOLESTECH HLAVY A MIGRÉNĚ

Bolest hlavy nebo migréna. Problém velké části populace, který postihuje jen část hlavy. Trvat může minutu ale také několik dní.  Ať už trpíte běžnou bolestí hlavy nebo migrénou minerály nebo drahé kameny Vám sice nenahradí klasickou medicínu ale mohou být vaší berličkou. Pomocí vyzařování pozitivní energie mohou léčbu urychlit, podpořit uzdravení a pomoci Vám také psychicky.

Ať už máte jakýkoliv typ bolesti, pomohou Vám s harmonizací. Je jedno zda použijete šperk s daným kamenem nebo náš set. Obojí je dobré mít stále při sobě.

Migréna je chronické onemocnění charakteristické opakovanými středně těžkými až silnými bolestmi hlavy často doprovázenými řadou příznaků souvisejících s autonomní nervovou soustavou.  Může se projevovat symptomy jako nevolnost, zvracení,  zvýšenou citlivostí na světlo, zvýšenou citlivostí na zvuk a také v neposlední řadě poruchou vidění, kde může dojít k částečnému zkreslení zorného pole s mihotajícími se světly. Fyzická aktivita bolest obvykle ještě zhoršuje.  Až jedna třetina osob trpících migrénou vnímá auru – jde o přechodnou zrakovou, senzorickou, jazykovou či motorickou poruchu signalizující brzký nástup bolestí hlavy.

•    AVANTURÍN pomáhá při srdečních problémech, jež mají původ v emocionální přetíženosti, tlaku a trvalém stresu. Stejně tak pomáhá při kožních problémech, nemocech a alergiích, které jsou ve velké většině při rozladěném nebo oslabeném imunitním systému vyprovokovány nervozitou a nevyrovnaným duševním stavem. Zmírňuje chronické bolení hlavy a migrény.

Najdete ho u nás v podtácích nebo v krystalové mlze Harmonie

•    KŘIŠŤÁL působí jako  energetický posilovač, čistič, harmonizující a léčivý kámen, a v neposlední řadě jako ochranný kámen proti negativním vlivům z okolí. Zdravotně nejúčinnější síla křišťálu je ovšem v jeho schopnosti tišit neuralgické bolesti. Pomáhá při nevolnosti, závratích, bolestech hlavy, migréně.

Ať už drůza na vašem nočním stolku, šperk nebo pytlíček s krystaly ve vaší kabelce. Cokoliv budete mít po ruce, Vám může pomoci ulevit od bolesti. V nejhorších chvílích je dobré položit krystal mezi oči na kořen nosu, zavřít oči a odpočívat.

•    AMETYST působí především proti bolestem všeho druhu ve fyzické, citové i duševní oblasti. Ovlivňuje zejména poruchy způsobené duševním přepětím a stresem. Pomáhá při neurózách všeho druhu a při bolestech hlavy a migréně.

Pokud zkombinujete ametyst s křišťálem, bude to pro Vás ideální spojení. Naš Set křišťálu a ametystu můžete rozdělit. Jednu polovinu nechat v pytlíčku a druhou polovinu omýt proudem vody a dát do sklenice. Necháte působit přes noc a máte ideálně očištěnou nabitou vodu. Tu můžete pít neje v době migrén jako prevenci.

Zpět do obchodu