PODVĚDOMÍ MŮŽE BÝT CESTA K POZITIVNĚJŠÍMU ŽIVOTU

Naše podvědomí funguje jako místo, kam si nevědomky ukládáme naše myšlenky, pocity a názory.  Tvoří 90% procent naši mysli a je mnohem silnější než naše vědomá mysl. Určuje jak se cítíme, jak myslíme a jak jednáme v běžném životě.

Pokud máte pocit, že ve Vašem životě není vše, tak jak by mělo být nebo se chcete posunout dál, je na čase pracovat nejen s vědomou myslí, ale také podvědomím.

Jak toho lze dosáhnout?

1.Filtrujte negativní vlivy ze svého života 

I když si myslíte, že to není možné, opak je pravdou. Přestaňte se soustředit na negativní věci, které nemůžete změnit a soustřeďte se jen na ty pozitivní. Vaše mysl se pomalu začne otevírat kladnému životu.

2. Začněte si zaznamenávat hezké momenty svého života

Zapiště si vaše skvělé nápady, myšlenky. Nalepte si fotky z Vašeho života, které Vám vždy udělají radost. Zaznamenejte si hezké zážitky do deníku. Pokaždé když ho otevřete, vrátíte  se  zpět k tomu krásnému a vše špatné odsunete na druhou kolej.

3. Pracujte s afirmacemi

Afirmace jsou pozitivní věty, které určitě znáte z běžného života. Je věděcky dokázané, že pokud si budete pravidelně opakovat afirmace, Vaše  podvědomá mysl je přijme za pravdu. Váš život se pak otočí k lepšímu. Napište si každý den větu do svého diáře deníku. Opakujte si ji každé ráno před zrcadlem nebo si ji klidně zazpívejte večer před spaním. Vaše podvědomí se otočí k pravdě a nebude myslet na to špatně, které z vašeho života vymizí.

Deník jako Vaše místo

Vytvořila jsem pro vás autorský deník, který Vám může pomoci. Je tvořený pro vaše pozitivní zážitky, vzpomínky a nápady. Bude jen Váš, ve chvíli, kdy ho přijmete za svůj, se transformuje do Vás samotných a pomůže Vám na Vaší cestě. Cestě za mnohem pozitivnějším životem. Je to on a Vy, kdo můžete změnit vnímání a pohled na svět a obrátit ho k lepšímu. Koupit ho můžete ZDE

Zpět do obchodu