RŮŽENÍN - NEJEN PLNÝ LÁSKY

Krásný, ale ne všemi milovaný růženín. Růženín je kámen lásky - koncentrované v krystalu. Láska není tématem pro každého, proto se může stát, že narazíte i na odpůrce toho krásného krystalu.

Těm nesmělým z nás, ale pomáhá otevřít se a přiznat své pocity, cítit se sebejistěji a nebát se o lásce mluvit.

Růženín dokáže podpořit celé naše já a to především v těch zákoutích.které se týkají lásky, emocionality a velmi dobře podporuje srdeční čakru. Potom, pokud čakry otevíráte a pracujete s nimi, neměl by ve Vaši sbírce vůbec chybět.

Jak už jsem jednou říkala, dost často považujeme své domněnky a myšlenky za pravdu, ale není to tak. Růženín nám pomůže si tyto pravdu uvědomit .

Růženín dokáže otevírat i dlouhodobě potlačované pocity, které v sobě máme.

Růženín vysílá velké a silné vibrace, které obklopují naši mysl a díky tomu, nám pomůže být mnohem trpělivější. Není to jen kámen lásky, ale také kámen odpuštění. Chcete od někoho, aby Vám odpustil Vaši chybu, darujte mu růženín.

U nás najdete růženín v difuzéru, který je ideální pro klid a pohodu - k zavěšení kdekoliv doma nebo v autě!

Ale také krásných růženínových podložkách ty můžete použít jako podložku pod šperky nebo jako podtácek pod sklenici s vínem při romantickém večeru :) Ideální  je také s našimi svíčkami, protože je to 100% bezpečná nehořlavá podložka.

Zpět do obchodu