ZÁKLADNÍ INFORMACE O NAŠICH KRYSTALECH

Pokud chcete, aby Vaše krystaly fungovaly, tak jak mají je potřeba jim porozumět. Ke krystalům byste vždy měli přistupovat s úctou. Tak jako nikdo z lidí není dokonalý, tak každá drúza nebo krystal není absolutně dokonalá a tvoří tak hru tvarů a barev, která nás vždy překvapí.

Krystaly jsou tvořeny pevnou hmotou, která je geometricky pravidelně uspořádaná do tvaru krystalové mřížky.

Jsou to vlastně maličké předměty, které obsahují záznamy o vývoji Země miliony let zpět. Není to úžasné? Možná právě proto v nás vzbuzují tolik nadšení a vzrušení.

Navíc každý krystal má svou vlastní strukturu - uspořádanou opakující se krystalovou mřížku, která je jedinečná pro každý druh minerálu. Proto i jejich schopnosti jsou jedinečné.

Ve tvaru krystalu najdeme vždy jeden geometrický druh ať už šestiúhelník, kosočtverec, rovnoběžník nebo lichoběžník….

Krystaly vznikají ruzně. Pod povrchem zemské kůry, v zemských hlubinách nebo například v horninách.

Volíme záměrně krystaly, které jsou minimálně opracované, protože jsme přesvědčeni, že jejich energie a schopnosti jsou v této podobě nejsilnější. Respektujeme každý krystal, jak k nám přišel z přírody a jeho přírodní anomálie jsou pro nás naopak něčím, čeho si vážíme.

Věřte osudu, přírodě, intuici a nechte k své osobě přicestovat krystal, který k ní patří…

Vítejte v našem nádherně blyštivém a jedinečném krystalovém světě, který jsme postavili pro Vás.

DRUHY

Dovezli jsme pro vás několik druhů kamenů, a aby jste lépe porozuměli jejich vlastnostem, připravili jsme krátké shrnutí.

Pro kameny, ostatně jako pro všechno přírodní, platí pravidlo: čím méně, tím více původní energie. Přirozené a původní je zkrátka vždy to nejlepší. Proto nemáme celo-opracované krystaly, ale jen surové kameny, drúzy a přirozené úlomky krystalů. Surové kameny, jsou tedy neopracované krystaly. Menší kousky surových kamenů jsou výborné pro meditace nebo léčení. Máme pro vás nádherné kousky růženínu a turmalínu.

Drúza je skupina srostlých krystalů na společném podkladu. Tyto trsy oplývají velkou silou, hodí se na ochranu větších prostor - ať už se jedná o pracovnu, ložnici či dětský pokojíček. Také se používají  k nabíjení jiných kamenů. Drúzy jsou energeticky velmi silné, je nutné rozmyslet si, kam a proč je chcete umístit. Můžete si vybrat mezi drúzou ametystu, smokey quartz a křišťálu.

Naše krystaly jako úlomky z velkých drúz mají obrovskou energii, která je navíc tvarově usměrněna. Vhodně vytvarovaný kámen krystalů se pak dá použít k akupresuře reflexních bodů. Krystaly v sobě shromažďují energii, odsávají negativní energii a proměňují ji v pozitivní.

NAŠE KRYSTALY MŮŽETE KOUPIT TADY

Krystaly a polodrahokamy jsou součástí mnoha našich produktů a protože jste nás žádali doplnit naši nabídku i o krystaly samotné, velmi rádi jsme toto přání splnili!

Aby krystaly váš domov rozzářily a nabily ho energií, chtěli jsme zvolit cestu férovou a jasnou. Nechtěli jsme zboží nakupovat od obchodníků z Číny.

Jedna z nás, Eva žila a studovala v Brazílii. Ta je plná tohoto přírodního bohatství. Bylo pro nás tedy logické hledat právě tam. Eva napnula své síly, obvolala své známé a našla malého dodavatele drahých kamenů. Všechny naše drahé kameny v nabídce pochází z Brazílie a jsou zpracovány právě tam. Jejich těžba je šetrná k životnímu prostředí a nedochází při ní k chemické zátěži. Je to jedna z našich podmínek. Máme tak jistotu původu i cesty, kterou k nám šlo, protože kromě toho, že jsme v přímém kontaktu s konkrétním dodavatelem, zadáváme i podmínky přepravy (minimum plastu, znovupoužitelné materiály atd… ). Vybíráme dopravní společnosti, které zapracovávají do svého provozu zodpovědné ekologické postupy a snaží se propojovat svět šetrně a zodpovědně.

Zpět do obchodu