KLIDNÝ KOUTEK NA ČTENÍ PLNÝ POZITIVNÍ ENERGIE

Dnes jsme si vybrali malý koutek v domě, který jsme obohatili o pár našich produktů a květin a vytvořili tak krásné místo pro klid, pohodu a myšlenky, které je potřeba nechat někdy jen tak plynout. Nehodnotit je a jen přijmout tak, jak k nám přichází.

Základem tohoto dekoru jsou květiny, které jsme už doplnili jen o pár produktů, abychom znásobili pocit klidu a pohody. Stačí se jen rozhlédnout.

Plakát láska

Plakát láska jsme vybrali z kolekce Jaro a v ložili ho do zlatého rámu. Skvěle se doplňuje s květinami.

Meditační svíčka Vás zklidní při chvílích odpočinku. Levandule s heřmánkem uklidňují a podporují soustředění a klid ve vaší duši. Jako bezpečná nehořlavá podložka pod svíčku Vám poslouží nějaký z našich krystalových podtácků.

Pro chvíle klidu Vám mohou skvělé posloužit také naše krystalové koule. Pokud použijete dvě koule do dlaně a snažíte se jimi pohybovat, aniž by se dotýkaly, podporujete pohyblivost a prokrvení prstů, rozvoj mozkových funkcí a činnost vnitřních orgánů. Lepší se také schopnost se koncentrovat a rozvíjí se vnitřní síla. Otáčením koulí v ruce jsou stimulovány akupresurní body dlaně, které povzbuzují činnost vnitřních orgánů a vyrovnávají funkce obou mozkových hemisfér.

Pokud už Vás nebaví číst, usaďte se a zapište si, co se Vám poslední dny povedlo, co Vám dělá radost. Náš deník Můj krásný život je na to ideální, je přímo stvořen pro tuto činnost. Autorský deník s originálním designem vyrobený námi v České Republice.

Provoňte si okolí svou oblíbenou krystalovou mlhou. Máme několik vůní, které si zamilujete.

Inspirujte se v našem videu, které najdete na našem youtube kanále.

Zpět do obchodu