JAK SI ZAŘÍDIT BALKÓN

Z našich příspěvků jsou ty o zařizovaní bydlení Vaše nejoblíbenější. Rozhodli jsme se tedy konečně se pustit také do našeho balkónu v Ateliéru, abychom měli místo plné inspirace energie. Pracovat se dá na mnoha místech, ale je důležité cítit se příjemně a klidně. Doufáme, že pro Vás bude náš článek inspirací. Jako vždy označujeme produkty, které najdete u nás na eshopu a pomohou vám vytvořit tu nejkrásnější atmosféru.

 

 

Začali jsme starými paletami, které jsme ani nijak neopracovali, věděli jsme, že je celé schováme pod matraci. Přes tu už jsme jen přehodili deku.

Základ pro nás také byly polštáře, protože ty dokáží vytvořit velmi příjemnou atmosféru. Tyto nádherné meditační polštáře, které jsou neuvěřitelně jemné najdete už brzy u nás na eshopu !

 

 

Další věcí jsou zdi okolo, chtěli jsme je zútulnit jak jen to šlo. Na zeď jsme pověsili krásný kousek macramé  - Osobní síla. Protože se nám nelíbí bambus na zábradlí, které bere světlo z už tak tmavého balkónu, rozhodli jsme na zábradlí jen pověsit další kousek macramé - tentokrát menší Klid a rovnováha. Není to krásné ?

 

 

Květiny všude :) Milujeme je! Mám pocit, že zelená barva rostlin zlepšuje náladu, atmosféru a nabije okolí neuvěřitelnou silou a energií. Skvěle fungují závěsy na květináče, obzvlášť v místech, kde máte méně místa. Květiny tak budou všude kolem vás. Už bude jen na vašem rozhodnutí, zda si vyberete ty zelené nebo naopak barevné plné květů.

U nás najdete dva druhy macramé květináčů. Dvojitý, kam se vám vejdou dva květináče a jednoduchý s krásnými korálky.

 

A dál už jen detaily: kameny podpoří energii přírody a rozsvítí prostor.

 

 

Naše překrásná malá vázička pro množení rostlinek funguje báječně! Navíc do ní můžete přidat náš nový set tromlovaných kamenů a uvidíte jak rostlinky krásně porostou !

 

 

A co jsme ještě použili ?

Mlhu Meditace, pro rozvonění prostoru, navíc obsahuje levanduli, která odežene hmyz! Nebojte se lehce s ní provonět polštáře i deky ve vašem koutku.

Drúzy kamenů, které zútulní prostor, stejně jako naše obelisky.

A samozřejmě ještě naše malé terárium, do kterého jsme dali malou rostlinku a zaplnili tak každý koutek na zdi.

 

Podívejte se, jak rychle můžete mít vaše zákoutí hotové:

Zpět do obchodu