KOUZELNÝ BALKÓN PLNÝ POHODY

Křeslo na čtení nebo místo, kde můžete jen tak s kávou zarelaxovat a rozhlížet se všude kolem ? Podívejte se, jak jsme si s tím poradili my.

 

Krasny balkon inspirace

 

Eva si pořídila nová křesílka a tak jsme se rozhodli, že je použijime v další inspiraci. Zajímá vás co všechno jsme použili na další balkonové zákoutí?

 

Karafa s vodou

 

Karafu jsme naplnili naším setem tromlovaných kamenů pro nabití vody. A přidali sklenice z našich svíček - Přítomný okamžik a Harmonie a svěžest. Obě svíčky můžete použít i na terase nebo balkoně a vytvořit si tak kouzelnou atmosféru. Brzy Vám ukážeme, jak správně svíčky vypálit, aby sklenice byly zase krásné a připravené k použití.

 

 

Milujeme macramé květináče a už jsem pro vás opět doplnili naše zásoby, tento je opravdu velký a unese i ten největší květináč.

 

 

Vedle něj vypadá samozřejmě skvěle jakékoliv macramé! Můžete si ho vyrobit a nebo nakoukněte do našeho e-shopu a vyberte si to, které na vašem balkónu bude vypadat dokonale. My jsme si vybrali to s názvem Něha. Jednodušší a menší macramé, které doplní celek.

 

 

Všimli jste si plakátu v pozadí? Pokud máte balkon odsazený a schovaný, klidně můžete použít i takové dekorace a nemusíte se toho vůbec bát. Naopak, vytvoříte originální prostor. My jsme vybrali náš nejoblíbenější plakát Mudra.

 

 

Je toho opravdu spousta, čím si můžete svůj balkon zařídit tak, abyste se v něm cítili klidně a v pohodě. Použít můžete i některý z našich kamenů a drúz. Dát je můžete do našich překrásných ručně malovaných misek.

 

A naše terária Jsou neuvěřitelně variabilní! Použijte je na svíčku, na kamínky a nebo si do něj můžete vytvořit vlastní dekoraci.

 

 

A kam schováte svůj deník “Můj krásný život” už je na vás. Tomu našemu to sluší mezi květinami a můžeme ho mít po ruce vždy, když si potřebujeme uvědomit, že život je plný krásných a příjemných okamžiků.

Koukněte na video, jak rychle můžete mít hotovo a můžete se pustit do vašho vlastního útulného balkonu:

 

Zpět do obchodu