KRYSTALOVÝ ČAJOVÝ DÝCHÁNEK

Sílu krystalů můžete využít nejen doma ve svém meditačním nebo relaxačním koutku. Napadlo Vás někdy, že můžete uspořádat čajový dýchánek nebo společný večer s kamarádkou, kde si stůl nazdobíte krystaly ? Skvěle se zrelaxujete a navíc krystaly na prostřeném stole nádherně vypadají. Inspirujte se našimi fotkami. Všechny krystaly najdete samozřejmě u nás na eshopu.

 

Tolik krystalů na jednom místě nabije vás i vaše okolí neuvěřitelnou silou. Dejte si proto záležet na výběru. Vybírejte přesně tak, jak vám říká vaše podvědomí a nebojte se nezvyklých kombinací.

 

 

Základ našeho stolu tvoří obrovskýobelisk křišťálu a výjimečná ametystová geoda. Přidali jsme svícny a to jak růženínový, který podpoří lásku nejen k sobě sama ale okolí, tak také aventurínový, který podpoří spokojenost a blahobyt domova.

 

 

Nesmí chybět naše krystalové podtácky. Ty poslouží jako ochrana ubrusu nebo stolu před nechtěnými kolečky od kávy nebo čaje. Tyto krásné podtácky slouží skvěle také jako bezpečná podložka pod svíčku.

 

 

Tyto obří krystaly ametystu nás absolutně uchvátily ! Proto jsme jich nabrali i pár pro vás, skvěle vypadají u malých drúziček a my k nim přidali také růženínové obelisky, protože kontrast surového a opracovaného kamenu působí na stole úchvatně.

 

 

Kam všechny ty kameny naskládat? My používáme nejradši naše mističky, které vznikly právě pro tuto příležitost pod našima rukama. Lastury perlorodek nebo dřevěné talířky. Skvěle poslouží třeba podšálek od vašeho oblíbeného hrnečku.

 

 

Nezapomínejte na okolí. My jsme zavěsili na strom achátovou zvonkohru a také macramé pro dotvoření klidné atmosféry.

 

 

Hodně se nás také ptáte na kameny do vody. U nás máte buď možnost koupit přímo set menších tromlovaných kamínků do vody a nebo krásné tyčinky plné krystalů, ty se hodí do menší karafy nebo sklenice. Nebo je jednoduše můžete vysypat a kombinovat. Záleží na vás, ale v letních vodách vypadají spolu s květy a bylinkami kameny překrásně.

 

 

Užijte si atmosféru letních květů a kamenů ! Nádherné spojení léta a krystalů. Nenechávejte je zavřené doma a užijte si je i venku.

 

Zpět do obchodu