JÓGOVÝ KOUTEK plný pozitivní energie a klidu

Jóga je naše inspirace, proto jsme se na vaše četné žádost rozhodli, že vytvoříme i krásný jogový koutek. Inspirací nám byly naše nové meditační polštáře nebo chcete-li podsedáky. Ty můžete použít kdekoliv, vzít je sebou. To pro nás bylo rozhodující. Vytvořit produkt, který bude mít všestranné použití. Ke každému našemu meditačnímu polštáři dostanete navíc kartičky s meditacemi a přívěsek s drahým kamenem. To dělá z našeho nového produktu překrásný dárek pro vaše nejbližší.

Jogovou podložku nám darovala značka DHAARA a my ji tímto děkujeme. Nádherně se doplňuje s našimi polštářky. Zbytek jsou už naše překrásné kameny, kamenné sety, drúzy a další menší dekorace z našeho obchodu.

V pozadí jsme zařídili malý koutek, do kterého jsme dali meditační set s Palo santo a ručně námi tvořeny keramický držáček, do kterého dřívko krásně zapadne a kameny se dají položit okolo. Ametyst i křišťál jsou skvělé ke zklidnění mysli a otevření brány do jiných světů. Vykuřování pomocí Palo Santo před meditací očistí prostory a naladí vás na duchovní praxi.

 

Mosaznou krabičku jsme naplnili obelisky, které jsou symbolem stability a životní síly. V naši nabídce najdete růženín, fluorit a krásný fialový ametyst, který je do meditačního koutku ideální.

 

 

Na stoleček vedle jogamatky jsme položili věci, které je ideální mít při cvičení jogy u sebe. Meditační svíčku, která leží na našem dekoračním talířku a set kamenů uzemněníBýt spojen sám se sebou v přítomném okamžiku, stát pevnýma nohama na zemi, to vše nám pomáhá zvádnout nepříjemné situace, zmatek, úzkosti či strachy v našem životě.

 

 

Tento set jsme nasypali do krásné růžové měnící se misky, ta hází duhové odlesky do všech stran a kameny v ní krásně vyniknout. Je ručně malovaná na základu českého porcelánu.

 

 

Můžete také použít celestýnovou misku. Je to nádherný kus kamene, který sílu setů ještě o něco víc znásobí.

Máme rádi uklidňující zvuk zvonkoher, cinkání kamínků o sebe působí při meditaci velmi jemně a příjemně. Pokud ale cinkání nemáte rádi, skvěle poslouží i křišťálová dekorace. Křišťál je nejuniverzálnější kámen, takže se nemusíte bát, že šáhnete vedle. Je to ten pravý kousek do každého meditačního koutku.

 

 
 
A samozřejmě macramé, to udělá velkou parádu na prázdných zdech. Spolu s květinami, kterými jsme meditační koutek naplnili váš koutek dokouzlí do absolutní dokonalosti. Můžete použít také závěsné květináče. Květiny mohou být všude, měl by to být základ vašeho venkovního meditačního koutku nebo koutku ke cvičení jogy.
 
 

 

Potřebujete si své pokroky při meditaci a cvičení zaznamenat ? Jedinečný joga diář, je náš první produkt. Díky němu vznikla naše značka. Tento diář Vám možná pomůže najít tu správnou cestu. Možná Vás jen navede a nebo Vám bude sloužit jen jako praktický zápisník. Vytvořili jsme ho pro Vás, pro nás, vlastně pro všechny. Na naší cestě k sebepoznání. Momentálně ho máme v setu s krásnými samolepkami, které k diáři dostanete zdarma. Nebo si můžete pořídit jen ty a ozdobit si s nimi vás stávající diář.

 

 

A samozřejmě nesmí chybět naše inspirační video, tak přejeme příjemnou zábavu a těšíme se na Vás u nás v obchodě.

Zpět do obchodu