SLADKÉ SNY

Vytvořili jsme pro vás malý koutek plný inspirace pro váš klidný spánek. Sestavili jsme dohromady několik produktů, které k Vám pomohou se bezstarostným usínáním, navozením klidu v ložnici  a zbavením se každodenních starostí, které už nepotřebujete ke spánku.

Naše nová kolekce Sladké sny je postavena tak, aby byla jednoduchá, lehká a voňavá přesně tak, jak můžete před spánkem potřebovat. Zahoďte starosti a vydejte se s námi do říše snů.

 

Naše nové krystalové lampy jsou unikátní! Nádherné světlo prosvítí krystal, který vám pak září na všechny strany. Je to opravdu něco, co vám bude nejen sloužit, ale vždy vám zlepší náladu a potěší vás.

 

 

Naše nová kolekce Mlhy, svíčky i rolleru Sladké sny má jednotný design i vůni tak, abyste se nemuseli rozhodovat co použijete a vůně se mezi sebou nějak praly. Levandule s pomerančem je záměrně zvolená vůně pro chvíle klidu a uvolnění. Nemusíte vůně používat jen před spánkem, skvěle fungují i při meditaci.

Svíčku Sladké sny zapalte zhruba půl hodiny před spánkem např. v obýváku nebo klidně i v ložnici než tam půjdete, ale těsně před spaním ji zfoukněte.  Mlhou můžete ovonět polštáře také zhruba 30 minut před spánkem. Stane se z toho váš oblíbený rituál, který vám určitě pomůže i s usínáním. Mlha se dá skvěle použít na meditační polštář nebo jogamatku.

 

 

Každá žena je krásná a každá žena o svou krásu ráda pečuje. Nově zařazujeme do našeho e-shopu také kosmetiku od Slovenské značky Mylo a krásné značky Almarasoap a překrásné kamenné face rollery, které můžete použít na příjemné večerní rituály. To je také jedna z věcí, která Vám může pomoci se spánkem.

 

 

Ložnice by mělo být především místem klidu, lásky, pohody a rozhodně nabité pozitivní energií. Negativní energie nemá ve vaši ložnici místo. Ideální proto je vybrat ideální kameny, které klid ve vaší ložnici podpoří a případně, jednou za čas použít šalvěj k vykouření a očištění prostor.

 

 

Lapače snů a macramé se postarají o vaše klidné sny, ochrání váš prostor. Navíc podívejte, jak jsou krásné.

 

 

Nazapomeňte nás sledovat na instagramu, kde také najdete spoustu videí, které jsou plné inspirace.

@yogaday.cz

 

Zpět do obchodu