OČIŠTĚNÍ DOMOVA OD NEGATIVNÍ ENERGIE

Očištění energie okolo vás, u vás doma nebo připrava na meditaci za pomocí různých vykuřovadel může být někdy pěkný oříšek. Obzvlášť pro začátečníka, který se v různých druzích vykuřovadel nemusí vyznat.

U nás na eshopu najdete spoustu druhů a jak se od sebe liší ?

Pokud vás zajímá víc o očištění domova vykuřovadly, hledejte náš podcast yoga-day chvilky na SPOTIFY nebo přímo na anchor.fm

 

Palo Santo je ideální pro meditace.

 

 

Palo Santo vyčistí prostory od negativní energie, čistí auru, je tedy ideální před meditaci, či k očistě vašich krystalů. Země původu Palo Santo je Peru.

Dřevo je sbíráno jenom z padlých stromů. Stromy Palo Santo jsou vzácné a proto se nestínají. Sběr dřeva je kontrolován místní vládou.

Použití je velmi jednoduché. Zapalte meditační dřívko a nechte rozhořet, cca po 30-ti vteřinách sfoukněte plamen a nechte doutnat na nehořlavé podložce nebo s dřívkem v ruce obejděte prostory, které chcete očistit. Do dýmu vkládejte krystaly, které chcete nabít a očistit. Můžete si před rituálem určit svojí sankalpu, tedy záměr či cíl, na který budete po dobu rituálu myslet. Po rituálu Palo Santo dobře uhaste a můžete jej použít opakovaně.

 

 

Pro zklidnění osobní energie

Pokud chcete uklidit svou osobní energie a očistit svůj osobní prostor, je ideální šalvěj s levandulí nebo rozmarýnem, které maji kromě očisty také schopnost uklidnit energie.

 

 

Uzemnění vlastní energie

Být spojen sám se sebou v přítomném okamžiku, stát pevnýma nohama na zemi, to vše nám pomáhá zvádnout nepříjemné situace, zmatek, úzkosti či strachy v našem životě. Vlastní uzemnění a zklidnění do nás opět vnese harmonický řád a budeme v jednotě sami se sebou a pomůže nám překonat okamžiky krize ve svém životě.

Pokud máte pocit, že přesně toto potřebujete, tak volte šalvěj s příměsí dračí krve.

Šalvěj pro harmonický domov

 

 

Pokud chcete očistit svůj domov, pokud máte pocit, že u vás doma proběhla hádka, která byla ž příliš intenzivní volte potom klasickou šalvěj, šalvěj s duhovými lístky růže nebo šalvěj s levandulí.

Na rituál si vyberte alespoň pul hodiny klidu, ideálně večer. Nejdříve svazek zapalte, potom ho sfoukněte. Postupně obejděte rohy místností, nezapomeň te na okna a dveře. Pak šalvěj nechte na nehořlavém podkladu ještě chvíli doutnat a naplnit místnost kouřem. Pak uhaste svazek (ideálně např. do soli) a otevřete okno, nechte špatnou energii s kouřem odejít z domova ven.

 

 

Podívejte se na naše video, jak s jednotlivými druhy pracovat:

Zpět do obchodu