PRACOVNA JAKO INSPIRATIVNÍ MÍSTO

Aby se nám dobře pracovalo, je potřeba cítit se příjemně. Proto jsme se rozhodli inspirovat vás jednoduchou změnou pracovny. Eva si přála klidný koutek v ložnici, kde by se mohla schovat před ostatními a soustředit se na práci.

 

 

Květiny jsme usadili nejen do květináčů, které jsme našli, ale část jsme také dali do našich jutových pytlů. Ty se skvěle hodí také jako takový občasný odpadkový koš na papír v pracovně. Máte na co zavěšovat i v pracovně? Pak nezapomeňte na macramé květináče, které nádherně zútulní prostor.

 

 

Pokud máte rádi květinové vazby, doporučujeme naše milované sušené květiny. Jsou nesmrtelné a když vám doslouží můžete si z nich poskládat různé jiné krásné dekorace. Skvěle do pracovny se hodí např. Kytice Simple, která nezabírá příliš mnoho místa, ale udělá hodně parády. Nejlépe vazby vyniknout v jednoduchých skleněných lahvích.

 

 

Naše skleněné boxy bylo přímo stvořeny na sety kamenů. My jsme použili set pro šťastný domov. I pracovna je součástí domova.

 

 

Exkluzivní krystaly jsou součástí moderního interiéru. U nás najdete i ty, které jste možná neměli šanci jinde vidět. Doplňujeme je o naše limitované svíčky.

 

 

Máme rádi i jemné vůně, oceníte je také ? Pak pro vás do pracovny bude ideální náš vonný difuzér Harmonie. Je to kombinace esenciálních olejů - citrusových: bergamotu, limetky a další esencí.

 

 

Náš deník! Nyní je vyprodaný, ale brzy se na něj můžete znovu těšit a my se na něj těšíme s vámi. Je to místo pro vaše nápady, pozitivní myšlenky, které jsou cestou k lepšímu životu.

 

 

Pojďte se podívat na další inspirační videa k nám na INSTAGRAM.

 

Zpět do obchodu