TMAVÝ KRYSTALOVÝ KOUTEK - INSPIRACE

Máte raději tmavou nebo světlou? Bílou nebo černou? Vytvořili jsme dva inspirativní koutky, protože chceme plnit vaše četná přání, jak můžete zkombinovat jednotlivé krystaly k různým účelům.

 

 

První z dvojice je ten tmavý. Je plný tajemna, síly. Hodí se pro silnější energie, spirituální chvíle a rituály. Ideální je také pro podporu meditace a duchovní účely.

Volili jsme kombinaci ametystu, křišťálu, rubínu v zoisitu, kouřového křišťálu a turmalínu. Všechny tyto kameny jsou ideální pro spirituální účely.

 

 

Ametyst podporuje duchovno. Je to skvělý kámen pro začátečníky a dokonce i pro malé děti. Léčí, uzdravuje a pomáhá při překonávání závislostí. Ametyst je propojen s láskou. Dokáže proměňovat negativní útoky lidí kolem vás. Pokud se na jednotlivé osoby soustředíte a vizualizujete si svůj záměr, můžete dokázat jejich negativní útoky proměnit v lásku nebo soucit.

Velký obelisk křišťálu jen posílí energii všech kamenů. Je to ideální kámen pro vyrovnání energií. Pokud si nejste jisti, křišťálem nikdy nic nezkazíte.

 

 

Kouřový křišťál neboli záhněda slouží k propojení se zemí, je to skvělý kámen, který vám pomůže propojit se přímo s přírodou, sílou, kterou nám může dát.

Rubín v zoisitu posílí energie, otočí ty negativní ve váš prospěch.

Kombinace kamenů v různých tvarech jako jsou obelisky a koule jsou jen různé práce s energiemi. Při výběru se řiďte intuicí.

 

 

Všimli jste si krystalové mřížky? Je to ideální rozestavění krystalů na podložce, která vám pomůže propojit se se svým záměrem. Ten nestačí jen mít, ale díky krystalové mřížce ho můžete aktivovat, Krystalové mřížky jsou k tomu ideální.

Dali jsme proto také dohromady set kamenů pro krystalovou mřížku a k tomu přiložili mapy, které vám v začátcích mohou pomoci se stavěním kamenů do správných pozic.

 

 

Jak tedy pracovat se mřížkou a záměrem? 

  • Udělejte si pohodlí, dopřejte si klid na svůj rituál
  • Zaměřte se na svůj záměr, před tím než mřížku začnete stavět
  • Poděkujte zemi, vyšším sílám, energiím
  • Napište si záměr na papír a zkuste si představit, jak byste se opravu cítili, kdyby se stal.
  • Teď už jen stavte mřížku dle instinktu, vyšší síly se postarají o to, že ji určitě postavíte správně :)

 

 

Vykuřování je už součástí všech rituálů, než se do jakéhokoliv pustíte, je ideální (ale ne nezbytné) prostor očistit od negativních energií. Šalvěj ve tvaru tulipánu do našeho koutku skvěle zapadá.

 

 

Nezapomeňte nám napsat, jak se vám článek líbil a navštívit naš eshop :)

 

Zpět do obchodu