SVĚTLÝ KRYSTALOVÝ KOUTEK - INSPIRACE

Jako byl tmavý koutek plný duchovna, spirituality a rituálů, tak světlý koutek, který vám ukážeme dnes je plný jemné ženské energie. Lehká kombinace křišťálů, růženínů a zlaté barvy vás pohladí. Dekorace vhodná do obýváku nebo ložnice. Krásná a lehká. Je to láska, propojení se světem andělů a třpyt ve všech stranách.

 

 

Nezapomínejte na květiny, sušené nebo - pokud je možnost, tak čerstvé květy. Je to krásný doplněk, který vám přidá život do vašeho domova. Květiny jsou symbolem síly a energie.

 

 

Křišťál je nejsilnější zesilovač energie. Na Vašem stole je to ideální dekorace. Rovná energie, síly a naplní váš domov neuvěřitelnými vibracemi.

Růženín je kámen čisté lásky a to nejen té partnerské. Rovná vztahy, posiluje sebedůvěru a snižuje napětí v domově. Všechny tyto vlastnosti podpoříte.

 

 

Obelisky jsou nádherné a krásně se s nimi dekoruje. Můžete je postavit do skleněného boxu, na podtácek nebo jen tak na stůl. Doplnit je pak můžete o surové kameny. Set růženínu nebo nádhernou křišťálovou geodu.

 

 

Nezapomeňte na svíčky, nám se tentokrát na stůl krásně hodila nová svíčka ve zlatém obalu . Grep a eucalyptus je velmi svěží kombinace.  Vzduch ale můžete osvěžit i nějakou z našich mlh v novém kabátku a testovací velikosti :) Hodí se do každé kabelky, ale skvěle vypadá i jen tak položená na stole.

 

 

Ptáte co pověsit na zeď?  My tentokrát macramé vyměnili za plakát s mudrou, který jsme uložili do zlatého rámu, vedle něj pověsili lapač slunce. Ten vám do místnosti vnese spoustu odlesků, jakmile na něj zasvítí slunce.

 

 

Ať už vás zaujalo cokoliv s čím si nejste jisti, nebo jen potřebujete v poradit, nebojte se na nas obrátit, rádi vám poradíme.

Chcete nějakou konkrétní inspiraci na příště? Napište nám a my se rádi inspirujeme.

Zpět do obchodu