PETRA VÁS ZVE K ÚTULNÉMU POSEZENÍ POD OŘECHEM

Myšlenka o rekonstrukci a vylepšení pergoly už se nesla ve vzduchu delší dobu. Chtěla jsem vytvořit místo, kde budu moci s rodinou trávit dlouhé letní dny, pracovat, jíst a cítit se přijemně. Inspirovaly mě naše vlastní přeměny a chtěla jsem trochu své lásky k yoga-day také přenést k sobě domů.

 

  

 

Pokud plánujete nějakou změnu, je skvěle si vytvořit mood board. Použít Pinterest pro inspiraci, projít internet a naukládat si všechny produkty, které se vám líbí nebo si připravit barevnou paletu.

 

Pak už jen postupně projít vaše oblíbené eshopy a objednat si nábytek a doplňky.

Spoustu doplňků jsem vybírala u nás na eshopu. Macramé, kameny a polštáře. Ráda bych vás inspirovala tím, jak detaily dotváří celek.

 

 

Macramé umí krásně vyladit atmosféru. Okamžitě díky jednomu kousku prostor zabydlíte. Skvěle vypadá v kombinaci s živými květinami. Já jsem jich přidala trochu víc než jeden, nebála jsem se. Bylo pro mě velmi důležité vytvořit útulný prostor a minimalismus jsem tentokrát nechala na jinou příležitost.

 

Látky, deky a polštáře

Příjemné prostředí také dotváří různý bytový textil a látky. Záclony, potahy na polštáře, syntetické chlupy, podsedáky nebo deky.

Naše nové polštáře jsou úžasné. Jsou to jedinečné kousky, které okamžitě zabydlí prostor a dotvoří ho k dokonalosti téměř bez další práce.

 

 

Pokud máte děti, víte jak důležitá je houpačka, tu už máme několik let a tak jeji doladění bylo už jen třešničkou na dortu.

Opět jsem přidala polštář - tentokrát ten s modrými pruhy. Můžete se tak do houpačky zachumlat i při studenějších letních večerech.

 

 

Vše záleží na detailech

Nezabalte to ještě dřív než doladíte detaily. Venkovní vázy, svíčky nebo naše krystalové podtácky. Každý detail dotváří celek.

Můžete k dekorování použít např. oblíbené kamínky z dovolené nebo sušené květiny. Ty udělají parádu v tmavých koutech, kde většina květin neporoste.

A nezapomeňte na osvětlení. Svíčky, žárovičky, světelné řetězy nebo lustry. Dejte si záležet i na tom.

 

 

Už se opravdu těším, až začnou teplé letní dny, až si s rodinou uděláme první narozeninové oslavy nebo až budu jen tak relaxovat ve stínu pergoly a ořechu. Teď už jen počkat až vyrostou všechny květiny.

Doufám, že pro vás je naše přeměna inspirací a těším se na vaši zpětnou vazbu.

Petra

 

Zpět do obchodu