NEZAPOMENUTELNÝ PIKNIK V BOHO STYLU

Pobyt v přírodě je jednoznačně jednou z nejlepších forem relaxu, při které se nejen skvěle odpočívá, ale také při ní nejlépe chutná. Spojte vše dohromady
a uspořádejte piknik, na který vaši přátele nebo rodina jen tak nezapomenou. A vy tentokrát zapomeňte na klasickou kostkovanou deku nebo plastové nádobí. Tenhle piknik bude mít totiž styl. Boho styl!

 

[caption id="attachment_1263" align="aligncenter" width="660"] Lapače slunce zavěšené na stromě vám zprostředkují přímo pohádkovou podívanou.[/caption]


Posezení hodné lesních víl

Polštáře s ručně vyšívanými potahy budou nádherným a zároveň praktickým doplňkem, který vám zaručí dostatečné teplo i pohodlí. A naše meditační polštáře zvednou laťku ještě o trochu víc, protože zastoupí nejen vše výše zmíněné, ale jejich součástí jsou i 3 meditační kartičky, které jinak najdete pouze v setu Jógových karet. Tyhle kartičky můžou posloužit jako drobná pozornost pro hosty nebo jako zpestření piknikového programu.


V uklidňujícím světle plamínků

Svíčky nemusíte zapalovat až se západem slunce. Například naše velká venkovní svíčka Letní soumrak vykouzlí během celého posezení příjemnou atmosféru prosycenou zklidňující vůní levandule se svěží citronovou trávou a očišťujícím santalovým dřevem. Jak krásně bude svíčka díky esenciálním olejům vonět vám, hmyzu právě naopak! Ten si na vás raději nechá zajít chuť a půjde se nadlábnout o piknik dál. Sousedé prominou:)!


Tradiční dekorace netradičním způsobem

Popusťte uzdu fantazii a použijte vaše oblíbené dekorační kousky trochu jinak. Ovoci můžete udělat čestné místo ve skleněném boxu a také dát sbohem klasickým vázám. Občas je totiž dobré podívat se na věci i z druhé strany, a to platí i o květinách. Zkusili jsme je proto zavěsit na strom a vytvořili tak originální ozdobu a zároveň ušetřili místo na stole.

 

Jednorázovému nádobí už, doufejme, definitivně odzvonilo, a tak ani na našem pikniku nic takového nenajdete. Lahodné nápoje s radostí pojmou třeba autorské Snové hrnečky a tu správnou energii a styl zajistí křišťálové obelisky. Použít můžete jakékoliv krystaly nebo drůzy podle aktuálních pocitů
a potřeb.

 

Sladké potěšení na závěr

Co by to bylo za piknik bez něčeho dobrého na zub. Muffiny jsou výbornou volbou hned z několika důvodů! Jejich příprava je velmi jednoduchá, do výroby můžete zapojit i svoje děti a navíc se velmi jednoduše přenášejí. Tyhle muffiny s rybízem jsme si trochu upravili podle knihy Vaříme s dětmi pro děti, jež je zároveň naším tipem pro všechny maminky, které chtějí naučit svoje děti pracovat v kuchyni.

 

Rybízové muffiny


Ingredience:

125 g zakysané smetany
3 lžíce mléka
25 g rozpuštěného másla
hrst kuliček červeného rybízu
60 g hladké mouky
60 g polohrubé mouky
60 g cukru
půl lžičky prášku do pečiva
vanilkový extrakt

Postup:
1) Smíchejte všechny suché ingredience: mouky, cukr a prášek do pečiva.
2) Pak smíchejte všechny tekuté ingredience: vajíčko, smetanu, mléko, máslo a vanilkový extrakt.
3) Opatrně promíchejte suché a tekuté ingredience.
4) Otrhaný a očištěný rybíz přidejte do misky.
5) Troubu rozehřejte na 180 stupňů a připravte si formu na muffiny. Můžete použít i papírové košíčky.
6) Každou formu naplňte do dvou třetin.
7) Dejte je do trouby a nechte péct 15-20 minut.
8) Hotové muffiny nechte vychladnout a pak vyndejte z trouby.

 

 

Uspořádání stylového pikniku může být skvělým nápadem k příležitosti jakékoliv oslavy, jako překvapení, originální teambuilding nebo prostě jen tak pro potěšení. Tak si pusťte symfonii šumících stromů a za doprovodu skvělého jídla se nechte pohladit jemným vánkem a léčivou silou přírody.

Zpět do obchodu