ŘEKNĚTE SVÉ ANO KRYSTALŮM

Svatební obřady mají dlouhou historii, během které si prošly celkem razantními změnami, ať už mluvíme o důvodu svatby nebo jejím průběhu. V dnešní době máme ve většině zemí to štěstí, že vdávat či ženit se můžeme opravdu z lásky a vlastního rozhodnutí. Na našem rozhodnutí je taktéž průběh svatby, který může být oficiální a slavnostní nebo klidně úplně netradiční, i výběr vhodných doplňků. A že jich tu pro vás máme! 

 

Když se spojí dvě energie

Při obřadu nemusíte slyšet jen pomyslné svatební zvony nebo své neodbytné myšlenky. Nechte se místo nich unášet jemným a uklidňujícím cinkáním krystalových zvonkoher. Achát mimo jiné dodává pocit jistoty a bezpečí, což je pro tuto chvíli více než příhodné:).

Křišťálové geody se dají považovat za dokonalé energetické nabíječky. Co tak místo klasické krabičky nebo sametového polštářku použít k uschování prstýnků před novomanželským slibem právě je?

 

 

Designový doplněk se všestranným využitím

Skleněná terária vypadají skvěle sama o sobě, se svíčkou, krystaly nebo sušenými květy, ale hodí se i pro další praktická využití. Do terária můžete umístit jmenovky ke správnému rozsazení hostů, využít je jako box na vzkazy od svatebčanů nebo třeba k losování při svatebních hrách.

 

Svatba v záři krystalů

Kouřový křišťál neboli záhněda je kámen se silnou uzemňující energií. Tyto kameny pomáhají utišit mysl a navodit pocit klidu, což se lehce nervózním novomanželům nebo hladovým hostům může hodit! Pokud budete mít svatbu venku, dejte kouřové křišťály na stinnější místa. Přímé slunce tomuto kamenu nesvědčí a může způsobit jeho blednutí. Nabíjejte je tedy vždy raději na měsíčním světle.

Pokud je nějaký kámen mimo křišťál, se kterým snad nikdy neuděláte chybu, pak je to právě ametyst. Jeho dechberoucí krása bude krásným kontrastem
ke klasickým světlým svatebním barvám a jeho vlastnosti jej předurčují k ochraně a spirituálnímu nabití svatebních prostor.

 

Láska servírovaná na krystalovém podtácku

Krystalové podtácky povýší svatební tabuli do stylového nebe. Vypadají úplně skvěle a navíc svými vibracemi přenesou ty správné energie i k vašemu stolu. Vybrat si můžete hned z několika druhů kamenů podle zamýšleného účelu a stříbrného nebo zlatého lemování.

 

Svatební obřad je rituál ke spojení dvou lidí a jako takový byl měl mít svůj předem stanovený záměr, který často demonstrují svatební sliby. Zkuste se vyhnout klasickému "v bohatství a chudobě" a sepište svůj vlastní svatební slib. Vložte do něj kus sebe, upřímnost, lásku a hlavně autentičnost. Věřte nám, že takový slib bude mít mnohem větší energii a vašeho partnera či partnerku chytne za srdce.

 

 

Na tomto nádherném focení se podíleli:

Organizace & dekorace - Studio Kuráž

Místo - Kocanda, Kravsko

Fotograf - Petr Vokurek

Kameraman - Roman Bezděk

Šaty - V Bílém

Oblek - Suits up

Prsteny - Prsteny s příběhem

Vizážistka - Kristýna Komendová

Květiny - Farma Řezanka

Dekorace - Nila

Dekorace - Yoga day

Auto - Buick Skylark goliath

Dodatečná postprodukce fotografií - Petra Novotná (yoga-day.cz)

Zpět do obchodu