POZVĚTE NA NÁVŠTĚVU PODZIM

Vstupní dveře jsou symbolem ochrany a lze je považovat za takový přechodový rituál mezi tím, co má zůstat venku, a bezpečným prostředím uvnitř. Dveře bychom měli udržovat v čistotě a pomocí dalších drobností (s velkým účinkem) můžeme jejich potenciál i krásu okolního prostředí ještě významně vylepšit! Připravili jsme pro vás kreativní inspiraci v barvách podzimu, jak s energiemi zápraží pracovat.

 

Energetičtí strážci vašeho domova

Správně zvolené krystaly mohou efektivně ochránit váš domov před špatnými energiemi. Samozřejmě to neznamená přestat úplně zamykat, ale krystaly vykonají svou úlohu na energetické úrovni. Pokud si můžete dovolit kameny u vchodu ponechat delší dobu a nevyužít je jen k jednorázovému rituálu, vyberte si křišťál nebo turmalín. Tyto kameny mají silnou ochrannou funkci a zároveň jim dělá dobře sluneční svit, na kterém se zároveň dobíjejí.

 

Dokonalé hygge s výhledem do zahrady

Vstup do domu si ozdobte přírodními dekoracemi dle ročního období a doplňte je sušenými květinami. Takové místo úplně svádí k posezení a vypití kávy, čaje nebo třeba kakaa a sledování padajícího listí. Naše meditační polštáře na zápraží snadno přenesete i jednou rukou díky chytrému poutku a zajistí vám opravdu pohodlné a hřejivé sezení.

 

Projděte vstupním rituálem

Vstup do domu můžete také naprogramovat přesně podle svého přání prostřednictvím jednoduchého rituálu. Zapalte svazek bílé šalvěje a při čištění dveří kouřem vyslovte svůj záměr. Například:

Ať tyto dveře slouží jako ochrana naší rodiny a veškerá energie jimi prostupující je pozitivní, a tak i vítaná.

 

Otevřete dveře hojnosti

Krystaly, květiny, ovoce nebo zelenina u vašich dveří může být také symbolem otevření se hojnosti, která k vám následně bude mít volnou cestu. Ideálním kamenem k tomuto účelu je citrín.

 

Ne nadarmo se říká: „Host do domu, Bůh do domu". Upravený a čistý vstup vylepší náladu nejen vám, ale i každé vaší návštěvě. Třeba se také nechají inspirovat a vpustí si do života trochu té magie a hojnosti. Ať se domů všichni vracíme s radostí!

Zpět do obchodu