KOUZELNÁ ZÁKOUTÍ PLNÁ POHODY

Zimní spánek bohužel není výsadou nás lidí, i když bychom k němu občas, díky úbytku světla a častějšímu dešti nebo sněžení, rádi ulehli. Doma však nemusíte jen spát a s chladnějším počasím radosti nekončí! Stačí trochu vylepšit své oblíbené vnitřní aktivity a vytvořit si útulné místo pro jejich realizaci. Ukážeme vám jak!

[caption id="attachment_1604" align="aligncenter" width="683"] Krystalové mlhy můžete bez obav použít k provonění polštářů, oblečení, dek nebo vaší jógové podložky.[/caption]

 

V příjemném žáru ohně

Pokud máte krb, je vyhráno! Těžko bychom hledali jinou vlajkovou loď milované „hygge“ pohody než právě jej. Víte, co je ale na krbu to nejlepší? Uklidňující plápolání ohně, které vás dokáže uzemnit, zklidnit a rozproudit energie kořenové čakry. Bez krbu vám tohle všechno poskytnou třeba i nádherné sójové svíčky! Vyberte si tu svou.

[caption id="attachment_1605" align="aligncenter" width="683"] Všechny naše svíčky jsou vyrobené ze 100% sójového vosku Ecosoya a plné přírodních esencí, krystalů, květin nebo bylinek.[/caption]

 

Buďte pány svých zážitků

Právě teď je ten nejvhodnější čas sednout si k už dlouho vyvolaným fotkám, které nebyl čas založit. Dopište k nim komentáře, nad nimiž se za pár let zaručeně zasmějete, a vlepte třeba do ekologického fotoalba Zážitky. Pokud se vám do výroby úplně nechce, věřte nám, že později nebudete litovat! Fotoalbum je také skvělé jako dárek k jakékoliv příležitosti.

[caption id="attachment_1606" align="aligncenter" width="683"] Zkřehlé ruce si zahřejte snovými hrnečky, které přímo volají po horkém čaji, kávě nebo kakau.[/caption]

 

Pohoda s nepřekonatelnou atmosférou

Bez určitého nepohodlí, které nám občas podzimní počasí přináší, bychom si těžko dokázali tolik vážit pohodlí. Co je lepší, než se po dlouhé procházce lesem zachumlat do teplé deky a těch nejměkčích polštářů s ručně vyšívanými potahy?

Nádherné potahy na polštáře u nás najdete hned v několika vzorech a barvách. Stylové a designové polštáře vkusně ozdobí i ten nejjednodušší interiér. Potahy pro nás ručně a za férových podmínek vytváří malý výrobce v Indii.

[caption id="attachment_1611" align="aligncenter" width="683"] Na našem e-shopu najdete nádherné krystaly, boho bytový textil, svíčky, autorskou keramiku a spoustu dalšího.[/caption]

 

Vůně příběhů

Také máte rádi to ticho, při kterém si můžete naplno vychutnat svou oblíbenou knihu a nechat se vtáhnout do děje? Dokonalý okamžik, který nepotřebuje nic víc… možná jen jemnou vůni esenciálních olejů pomalu se odpařujících z nádherné keramické aromalampy. Tahle lampička vám navíc při hoření díky důmyslné perforaci vylepší zdi v přítmí vašeho pokoje nádhernými obrazci.

[caption id="attachment_1608" align="aligncenter" width="683"] Nevíte, jaký olej si vybrat? Poradíme vám![/caption]

 

Bezpečné místo pro vaše sny

Energetické krystaly nemusíte mít jen na svém oltáři nebo poličce. Postavit je můžete třeba na okno (jen pozor na přímé slunce u krystalů, které ho nesnesou) nebo k místu, kde odpočíváte. Možná budete mít občas touhu krystal různě přemisťovat nebo ho nosit stále s sebou, protože vám v jeho přítomnosti bude moc dobře.

[caption id="attachment_1609" align="aligncenter" width="683"] Chcete se dozvědět, jak krystaly fungují? Přečtěte si náš článek na blogu.[/caption]

 

 

Doufáme, že vám budeme inspirací k vytvoření vašeho pohodového zákoutí, ve kterém si ty chladnější měsíce opravdu užijete! Každá roční doba má něco do sebe, co říkáte:)?

 

Zpět do obchodu