POHODOVÝ PŘEDVÁNOČNÍ ČAS S YOGA-DAY

Už horečnatě sepisujete předvánoční to-do list a počet položek je vyšší než u měsíčního nákupního seznamu pro desetičlennou rodinu? Uf! Co tak místo propadání vánoční panice tenhle rok skutečně propadnout vánočnímu kouzlu? Připravili jsme pro vás pár nápadů na vánoční dárky i činnosti, aby letošní vánoce byly opravdu svátky klidu, míru a kouzelných okamžiků.

[caption id="attachment_1671" align="aligncenter" width="1024"] Co takhle darovat pod stromeček čokoládu? Že se vám to nějak nezdá? Tohle ale není jen tak obyčejná čokoláda! Originální čoko-vosk s vánoční vůní je skvělou drobností pro radost nebo doplňkem k většímu dárku. POZOR - opravdu není k jídlu:).[/caption]

 

 

Ráj pro vaše vánoční přání

Radost umíme dělat vám i vašim milovaným po celý rok, ale před vánočními svátky jsme ještě o krok dál! Připravili jsme pro vás totiž speciální vánoční produkty, jako svíčky s purpurou, energetické ozdoby na stromeček, nebo nově namíchanou vánoční krystalovou mlhu! Vše jsme pro lepší orientaci navíc rozdělili podle cenového rozpětí a přidali kategorii s produkty, které se výjimečně hodí pro vánoční dekorace.

 

Nechte se inspirovat

[caption id="attachment_1670" align="alignright" width="360"] Dodejte vánočním dárkům neobyčejné kouzlo. Stačí je zabalit do našich ekologických papírů s nádhernými motivy a dárek provonět krystalovou mlhou.[/caption]

Nalejme si čistého svařeného vína! Naše produkty většinou potěší spíše ženu. Troufneme si však tvrdit, že naprosto jakoukoliv. Sepsali jsme pro vás pár nápadů k dárkům na míru pro:

zapálenou jogínku
Ásana pro ni není jen slovo a podložka je jejím nejoblíbenějším místem na světě? Potom jí uděláte radost naším jógovým balíčkem nebo okouzlujícím jógovým diářem, který nepodléhá času (je nedatovaný) a ani prostoru (formát A6 můžete mít všude s sebou).

neúnavnou tvůrkyni
Není dne, kdy by tahle žena nepřišla s novým nápadem a kreativitou přímo srší? Lidská paměť není nekonečná a občas se hodí myšlenkám obstarat i externí harddisk. Nádherný zápisník je k tomu přímo stvořený a soustředění pomůže zapálení omamně vonícího vykuřovadla z bílé šalvěje.

nezastavitelnou bojovnici
Jde pevně za svým snem a občas si zapomíná odpočinout? Pro aktivní lidi je občas velmi těžké se zklidnit a následně jednoduše usnout. Dárkový balíček Sladké sny obsahuje Kartičky pro klidný spánek a Svíčku sladké sny, které pomohou naladit na čas snění a podpoří spánkovou hygienu.

odvážnou cestovatelku
Dlouho nikde nevydrží a hon za dobrodružstvím je její životní misí? Množství zážitků už nedokáže ani spočítat, a tak jí Ekologické album na zážitky přijde vhod! Stejně, jako cestovní set krystalů, který ji podpoří na cestě jejím sladkým životem.

laskavou bohyni
Pro ostatní by se rozdala a setkání s ní je plné krásné energie? Pomozte doplnit tu její vlastní pomocí osobní péče a terapie krystaly. Jadeitový hřeben je možné použít k prokrvení pokožky hlavy i celého těla a Krystalová mlha Energiekřišťálem působí svou svěží vůní proti úzkostem a dodává sílu.

[caption id="attachment_1673" align="alignleft" width="360"] Pokud se vám nechce nic vymýšlet, balit ani kombinovat, jednoznačně doporučujeme naše vymazlené dárkové balíčky.[/caption]

spirituální objevitelku
Její knihovna je plná knih s kouzly, rituály nebo duchovnem a rozhovory s ní rozhodně nejdou pouze po povrchu? V její magické výbavě nikdy nebude chybět místo pro jakákoliv vykuřovadla nebo exkluzivní krystal.

milovanou babičku
Těžko přijít na vřelejší objetí a krásnější úsměv než ten od vaší babičky? Její srdce je ze zlata, stejně jako zdobení na našem Snovém hrnečku a Snové skleničce. Večery a temnější část roku nádherně prozáří krystalové lampy, u kterých se nikdo nemusí bát zatoulaného plamínku.

nejdražší maminku
Vděčnost, že právě ona je vaší maminkou, je naprosto nepopsatelná? Zkuste ji alespoň trochu vyjádřit pomocí jemného stříbrného šperku z řady Organic třeba v kombinaci s růženínovou miskou, která je přímo ztělesněním lásky a má zklidňující účinek.

ochránkyni domova
S láskou pečuje o druhé a ráda vytváří prostředí, ve kterém je všem příjemně? Darujte jí další prostředky jak toho dosáhnout! Ručně vyšívané potahy na polštáře nebo autorská svíčka ze sójového vosku určitě nebude krokem vedle.

spřízněnou duši
Vaše existence jsou prostě neoddělitelné a vždy se jí s radostí svěříte s důležitými životními okamžiky? Víra v lásku je vaše společná filozofie, a pokud i VYKUŘUJE nebo MILUJE ŠUTRY, tímhle jí uděláte určitě radost!

tajuplnou osobnost
Její touhy jsou pro vás naprostou záhadou? Nevadí! Není nic jednoduššího než ponechat výběr v jejích rukou a darovat poukaz, který nechává dveře otevřené.

 

Už cítíte kouzlo Vánoc?

Mezi naše vánoční speciality patří i limitovaný dárkový balíček Magické Vánoce, který světlo světa spatřil nejprve jako Mystery Box. Můžete ho sobě nebo někomu dalšímu nadělit pod stromeček, ale svůj potenciál nezapře ani jako vánoční starter kit a posilovač vánoční nálady.

Najdete v něm úžasný krasohled vyrobený v České republice, který vám připomene čistou dětskou radost, speciální vykuřovadlo pro očištění vašeho domova, limitovanou svíčku a dekorační vosk ztělesňující nostalgické vánoční vůně a výjimečnou ozdobu s achátem přinášející pohodu, klid a ochranu. Ještě nám pár kusů zbývá, tak neváhejte:)!

 

 

 

Vánoční seznam trochu jinak

[caption id="attachment_1675" align="alignleft" width="329"] Na našem e-shopu najdete spoustu nádherných doplňků pro vytvoření originálních vánočních dekorací.[/caption]

Patnáct druhů cukroví pečených z povinnosti vám dobrou náladu určitě nepřinesou a pracný úklid, za který by se nemusela stydět ani královská úklidová četa, nezaručí, že na Štědrý den ten ubrus zas někdo nepokecá těsně před večeří. Projděte si svůj seznam vánočních „nutností“ a:

  • nad každým bodem si položte otázky:

Přinese to mně nebo někomu dalšímu skutečnou radost?

Potřebuji to tak?

Co se stane, když to neudělám?

  • všechny nedůležité věci nahraďte těmi důležitými, pro inspiraci:

Zhodnocení toho, co se mi tento rok povedlo.

□ Plány na další rok (sny, cíle, přání).

□ Srovnání životních priorit.

□ Čas na sebepéči a odpočinek.

□ Setkání nebo alespoň zavolání si s milovanými lidmi.

□ Vychutnávání vánoční atmosféry (tradice, svařák, pohádky, koledy, výzdoba, originální vánoční rituál apod.)

 

 

Ať je pro vás toto předvánoční období plné pohody, lásky a těšení se z radosti druhých a ať konečně seberete odvahu udělat si Vánoce po svém! To vám přejeme z celého srdce!

Zpět do obchodu