VÁNOČNÍ VÝZDOBA OČIMA YOGA-DAY

Milujete vánoční výzdobu, ale nechcete kupovat speciální dekorace a po svátcích se jich zase zbavovat? To naprosto chápeme! Můžete si je schovat do krabice a každý rok je recyklovat nebo ještě lepší možností je pořídit dekorace, které jsou multifunkční svým designem nebo způsobem použití, a dělat si s nimi radost i po Vánocích. Asi vás nepřekvapí, že právě takové tu pro vás máme!

 

Sváteční esence

Vůně je významným nositelem vzpomínek a právě vánoční vůně jsou svým nostalgickým kouzlem přímo pověstné. Dopřejte si je prostřednictvím některé z našich vánočních svíček, které nejen krásně vypadají a voní, ale po dohoření svíčky vám zůstane nádherná sklenička, kalíšek nebo miska. Rádi vám poradíme, jak nádoby jednoduše očistit od vosku.

 

Jestli vám plamínek svíčky dělá občas víc starostí než radosti, přineste do vašeho domova sváteční vůni prostřednictvím Vánoční krystalové mlhy s náladu povznášející vůní pomeranče a badyánu. Vánoční vonné vosky nádherně provoní skříň s oblečením nebo kterýkoliv prostor v jejich okolí.

 

 

Tak trochu jiná vánoční výzdoba

Pokud máte rádi decentní výzdobu, ale zároveň propadáte kouzlu třpytu a barevných odlesků, potěší vás jakýkoliv krystal ve formě obelisku. Tyto kameny budou nyní dominantou vašich vánočních zátiší, ale energeticky nabíjet domov a těšit vás nádhernou podívanou tvořenou jimi prostupujícím světlem mohou po celý rok.

 

 

Magické vánoce

Vykuřování není jen doménou čarodějnictví nebo magických rituálů. Jednou z vánočních tradic, která je stará několik set let, je zapalování vonných františků a purpury pro očištění domova na přelomu starého a nového roku. Purpura je aromatická směs koření a vonných bylin a krásně se rozvoní na topení, aromalampě nebo vykuřovací pícce.

 

Energie na kousku provázku

Existuje velmi krásný zvyk, kdy si lidé o Vánocích kupují nějakým způsobem unikátní ozdoby na stromeček. Ozdoba potom symbolizuje památku na konkrétního člověka nebo situaci a spolu s jejich příběhem putují od generace po generaci. Jednou takovou může být i naše achátová ozdoba, která je originální svým vzhledem a výjimečná energetickým působením a svojí univerzálností. Tuhle ozdobu si totiž rovnou ze stromečku můžete pověsit na zeď, zrcadlo, klíče nebo třeba do auta.

 

Radost v dárkovém balení

Balení vánočních dárků vám půjde samo s naším Ekologickým balicím papírem s jemnými přírodními motivy. Dárek můžete ozdobit sušeným ovocem nebo sušenými květinami, větvičkou nebo nějakou maličkostí, která je zároveň součástí dárku.

 

Už máte byt vyzdobený, vůbec výzdobu neřešíte nebo vše necháváte na poslední chvíli? Pokud se vám u nás v e-shopu něco líbí, na poslední chvíli to určitě nenechávejte. Yoga-day vánoční skřítci dělají co mohou, ale originálních kousků nebývá nikdy dost.

Přejeme vás krásný adventní čas plný pohody, krásných vůní, teplých čajů a láskyplných objetí!

 

Zpět do obchodu