VÁNOČNÍ TABULE PLNÁ POKLADŮ

Jednou z nejkrásnějších chvil vánočních svátků je bezesporu setkání s rodinou u štědrovečerní večeře nebo svátečního oběda. Pokud pomáháte s přípravou, nebo jste v roli samotného hostitele, možná se vám bude hodit pár nápadů na neotřelé dekorace. Prostírání se Santa Clausem nechte tento rok odpočívat v krabici a mrkněte na naši už tradiční Yoga-day inspiraci, tentokrát na téma slavnostní tabule. 

 

 

 

Harmonická souhra

Ani tentokrát nemohou chybět krystaly! Krásnou energii a kouzelné odlesky světla zařídí křišťálový obelisk nebo achátová věž s geodou. Můžete je doplnit o menší kousky drůz nebo je uložit do Dekoračního skleněného boxu. V kombinaci s přírodními kousky větviček, sušeným ovocem nebo šiškami vytvoříte harmonickou souhru, která potěší každého milovníka home decoru.

 

 

Vánoční tradice

Dodržujete vánoční tradice spojené se stolováním? Někde se prostírá o místo navíc pro náhodného kolemjdoucího nebo jako symbol památky na členy rodiny, kteří s námi už nejsou. Jinde pod talířem nesmí chybět kapří šupina pro dostatek hojnosti. Někdo po celodenním půstu hlady ani nevidí a jiný si tvoří své vlastní originální tradice.

Jednou takovou může být i Mindfulness kartička pro uvědomění přítomného okamžiku, kterou přiložíte k prostírání.

 

 

Pozitivní energie

Čistý stůl je základ, ale co prostor kolem něj? Vytvořte krásné místo, které je navíc i očištěné od negativní energie. Toho dosáhnete pomocí vykuřování našeho vánočního svazku Šalvěje s dřívkem řečíku lentišku. Toto speciální a velmi kvalitní vykuřovadlo vnese klid a mír do vašeho domova.

 

 

Snové nádobí

Snové skleničky Yoga-day jsou vyrobené v české sklárně a zdobené pravým zlatem. Jejich nádherné zpracování bude třešničkou na dortu (nebo špicí na stromku:-)) vašeho slavnostního prostírání. Doporučujeme je doplnit jednoduchými bílými talíři a podtácky z krystalů.

 

 

Plamínky štěstí

Světlo svíček, prskavky, Betlémské světlo nebo třeba jiskřičky štěstí v dětských očích - to všechno jsou symboly Vánoc spojené s ohněm. Pohled do plamínků dokáže uzemnit a zklidnit, ale oheň samotný ztělesňuje například radost, sílu a kreativitu.

Štědrovečerní večeře ve svitu svíček bude plná nádherné a pokojné atmosféry. Pokud si zapálíte některou z našich vánočních svíček, doplníte tento silný okamžik i o typické vánoční vůně pomeranče, badyánu, skořice, zázvoru, kardamomu, vanilky nebo kokosu.

 

 

Ať je váš Štědrý den plný pohody, dobrého jídla, skvělých přátel nebo milované rodiny a ať i ty vaše oči září štěstím!

Zpět do obchodu