VE JMÉNU LÁSKY

Díky blížícímu se svátku všech zamilovaných je naprosto příhodné psát o lásce. Nečekejte však texty o sv. Valentýnu - těch je všude plno. Místo toho se připravte na pořádnou dávku láskyplné inspirace na oblíbený home decor, zamilované dárky nebo činnosti generující více než jen malé množství lásky. 

Závěsné macramé neboli dekorace tvořené technikou drhání zútulní váš prostor a dodají mu nádech nespoutanosti. Právě taková by měla být i láska - bezpodmínečná a svobodná.


Definice lásky

Co pro vás znamená slovo láska? Povedlo by se vám vybrat jedno slovo, které ji podle vás nejvíce vystihuje? Lásku je většinou velmi těžké popsat, a ne nadarmo se říká, že člověka nedefinují jeho slova, ale činy. Konejte tedy ve jménu lásky.

Pokud milujete květiny, ale nemáte vlastní zahradu a je vám líto kupovat si denně čerstvé, vyzkoušejte kouzlo těch sušených. Správně zvolená kombinace květů vám bude dělat radost po dlouhý čas. Navíc ušetří i vaši peněženku a životní prostředí.


 

Otevřené srdce

V dnešní době se často dočtete o sebelásce. Někomu to slovo už možná leze i na nervy, ale ona ta sebeláska byla velmi dlouho opomíjená a pro spoustu z nás je její umění stále skryté. I co se týká projevů lásky k okolí, jsme často velmi rezervovaní. Přitom láska je, jak by řekl text známé písně, všude kolem nás. Stačí jen trochu změnit své myšlení a hned někomu (i sami sobě) můžeme zlepšit den. Jak na to?

● Buďte laskaví.
● Mějte pochopení.
● Učte se trpělivosti.
● Často se usmívejte (i kdyby jen tak).
● Uvědomujte si, za co jste každý den vděční.
●  Trénujte mindfulness.
●  Hledejte příležitosti pro dobré skutky.

Karty s duší jsou skvělým dárkem pro kohokoliv, koho láká tarot a má chuť otevřít se novým způsobům seberozvoje.


Projevy náklonnosti

Šperky... Asi není většího symbolu zamilovaného dárku pro ženu. Nádherné přívěsky z čistého stříbra s broušeným kamenem rozzáří nejedny ženské oči. A je úplně jedno jestli to budou ty vaše nebo oči maminky či kamarádky.

Přívěsky u nás najdete v několika variantách - stříbrné, či stříbrné s pozlacením, a s různými kameny - fluoritem, křišťálem, kouřovým křišťálem, amazonitem, ametystem, růženínem nebo akvamarínem.


Milostná vzplanutí

Svíčky jsou stálicí nejen romantických večeří, ale jsou také stěžejní pomůckou při rituálech nebo, při správně zvoleném složení, i efektivními prostředky aromaterapie. U nás najdete pouze svíčky s čistým složením ze sójového nebo včelího vosku v kombinaci se 100% přírodními esenciálními oleji, bylinami a krystaly. Víte, jak se svíčkami správně zacházet?

V naší nabídce najdete svíčky speciálně připravené pro různé příležitosti. Mezi ty vůbec nejláskyplnější patří určitě svíčka Radost a vášeň nebo Bohyně.


Kameny lásky

Mezi nejznámější kameny spojené s láskou patří určitě růženín. Tento kámen podporuje srdeční čakru a pomáhá nám se otevřít emotivním pocitům, lásce k druhým i sebelásce. Také podněcuje fantazii, pomáhá k nerušenému spánku a očištění prostor. Nabíjet jej můžete na nepřímém slunečním nebo měsíčním světle.

Růženínové obelisky zjemní váš interiér a při správném umístění prý dokonce dokážou přivolat lásku.


Yoga-day je prostor pro nalezení těch správných podnětů, ať už to je samotná inspirace, nějaký předmět nebo článek na našem blogu, které přispívají k tomu, abyste se cítili spokojeně, příjemně a také milovaně. Rádi vám tyto pocity přineseme nejen na Valentýna, ale kdykoliv to budete potřebovat.

Zpět do obchodu