DOMOV S KOUSKEM PŘÍRODY

Při procházkách přírodou často narazíte na dechberoucí výhledy a zajímavé přírodní prvky. Možná si i postesknete, že byste si tu nádheru rádi přenesli i k sobě domů. No, a víte co? Však můžete! Propojit svůj domov s přírodou jde i jinak, než prostřednictvím květin ve váze. Připravili jsme pro vás inspiraci, která postrčí vaši kreativitu tím správným směrem!

Ve společnosti rostlin, snového hrnečku a energetických krystalů vám půjde kterákoliv práce od ruky.


Originální kontrasty

Vaše šperky budou z téhle vychytávky úplně na větvi, a to doslova. Nač pořizovat drahé nebo nevyhovující věšáky na šperky, když krásně poslouží nalezené větve a klacky. Navíc dohromady vytvoří opravdu zajímavý kontrast zářivých kousků a surové přírody. Tohle je přesně ta kombinace, kdy zdánlivá nedokonalost vzejde v dokonalou souhru.

Šperky s krystaly ukládejte s rozmyslem. Některým kamenům může vadit vlhkost nebo dlouhodobé sluneční záření. Jednoduše je vždy můžete dobít na křišťálové geodě nebo drúze.


Dřevěné slunce

Nenechte stereotypy zastavit vaši fantazii. Z nasbíraných větví lze poskládat skoro cokoliv. Tohle dřevěné slunce si s radostí pověsíte na zeď obýváku i vašich sociálních sítí. Vnesení přírodních prvků do našeho domova je jednou z metod, kterými se můžeme účinně uzemnit a dopřát si tak větší klid i kvalitnější odpočinek.

Větve symbolizují život, rozrůstání, změnu i nevyzpytatelnost. Často je vídáte jako nosný prvek macramé závěsů, ale použít se dají různě. Klidně i jen tak do vázy.


 

Příroda na dlani

Nebo spíš v teráriu! Stačí jen posbírat všechno, co vám zrovna padne do oka. Šišky, drobné květy, kamínky nebo třeba mech. V kombinaci s vašimi krystaly vytvoříte nádhernou dekoraci a zároveň energeticky nabitý předmět, který vám poskytne radost i potřebné vibrace. Pokud zvolíte mech nebo živé květy, doporučujeme je trochu navlhčit, aby déle vydržely.

Asi už jste zaznamenali trend vytváření vlastních malých ekosystémů ve sklenici. Tohle je taková Yoga Day verze, kde jsme samozřejmě nezapomněli přidat milované krystaly.


 

Nesmrtelná krása

Krása živých květin je nepopiratelná, ale občas si situace nebo aktuální nálada žádá něco jiného. Něco trvanlivého, zemitého a originálního. Do vázy nasypte písek, přidejte pár drúziček, větve a sušené květiny. Zaručujeme vám, že tahle dekorace vydrží vaše nezalévání, nedostatek hnojiva i dlouhou dovolenou. Co však nemůžeme zaručit je, že neskončí v náručí milované kamarádky.

Pro tvoření můžete použít cokoliv. Upcyklujte! Velká láhev od okurek nebo rajčatového pyré krásně poslouží i jinému účelu. Písek si můžete přivézt od moře, z oblíbeného potůčku nebo ho klidně i koupit.


Až půjdete příště ven, pozorně se dívejte kolem sebe! Možná objevíte nejen krásné kousky pro váš domov, ale i chvíli naprostého klidu a kouzlo přítomného okamžiku. Krásné dny!

Zpět do obchodu