TIPY PRO ZPŘÍJEMNĚNÍ JÓGOVÉ PRAXE

Na samotném cvičení jógy je báječné právě to, že k ní nepotřebujete vůbec nic. Ani speciální oblečení, ani příliš mnoho prostoru, a dokonce ani podložku, která je ve spojení s jógou přímo pověstná. Tedy cvičení více méně nikdy nic nebrání. Pokud si však z vaší praxe chcete udělat rituál s krásnou atmosférou, který vás bude ke cvičení pravidelně motivovat, podívejte se na naši inspiraci plnou relaxace a pozitivní energie. 

Ametystová geoda vnese do vaší praxe spirituální energii. Pomůže pochopit hlubší souvislosti mezi prováděnou ásanou a jejími účinky na tělo i mysl.


V opojení kouře

O účinkách a významu vykuřování už nemusíme dlouho polemizovat. Zařaďte tuto metodu i do své jógové praxe. Pomocí vykuřovadel můžete energeticky očistit prostor před samotným cvičením, hlouběji se ponořit do provádění ásan nebo připravit mysl na závěrečnou meditaci. Vybrat si můžete z klasických bylinných svazků, vonných tyčinek, kuželů nebo provázků, vykuřovací svíčky, dřívek a směsí do vykuřovací pícky nebo na uhlík.

Aromaterapeutické účinky si můžete užívat i prostřednictvím aroma rolleru, kterým lehce potřete podložku. Nádherně ji provoní a nedělá žádné fleky.


Aromaterapií pro zářivou mysl

Zářivá mysl je příznačný název naší nové kolekce aromaterapeutických mlh, které ztělesňují harmonické spojení aromaterapie, krystalů a osobních afirmací. Tuto mlhu můžete bez obav použít na jógamatku, jako bytový parfém, na polštář pro lepší usínání a relaxaci nebo s ní provonět svůj osobní prostor. Jedná se o multifunkční produkt, který je i skvělým dárkem pro blízkou osobu.

Mlha je zabalená do nádherné papírové plechovky spolu s malým přívěškem a dvěma krystaly, které můžete nechat v blízkosti mlhy nebo je použít při relaxaci. Osobní síla voní po santalu a bergamotu.


Místo pro vaše myšlenky

Jóga diář je, jak už z jeho názvu vypovídá, stvořený přímo pro účely zdokonalení vaší jógové praxe. Je vytištěný na ekologickém papíře a spolu s krásnou záložkou a nedatovaným obsahem poskytne dostatečný prostor pro poznámky, myšlenky, plány i inspiraci. Začněte vaši jógovou cestu s tímto skvělým pomocníkem.

Meditace i obyčejné posezení bude opravdu pohodlné a příjemné na jednom z našich meditačních polštářů. Tyto polštáře se nemusíte bát vzít ani ven a jako překvapení uvnitř najdete inspiraci v podobně jógových karet.


Čas na odpočinek

Hodně lidí bere relaxaci jako ztrátu času. Odpočinek je však nedílnou součástí jógové praxe a prostor pro plné uvědomění pozitivních účinků ásan na naše tělo. Ásana s názvem Viparita karaní je v tomto provedení velmi jednoduchá a má mnoho zdravotních benefitů. Například pomáhá proti bolestem hlavy a nespavosti, zmírňuje únavu, podporuje imunitu a pomáhá harmonizovat nervový systém.

Cítíte se vyčerpaní a vaše tělo volá po jemném a spíše restorativním cvičení? To je úplně v pořádku. Vyslyšte vaše potřeby a ulehněte do měkkých, ručně vyšívaných polštářů.


V teplejším počasí můžete svou jógovou praxi ještě pozvednout a zacvičit si na čerstvém vzduchu. Jen pozor na přímé slunce, které může být při náročnějším cvičení spíše na škodu. Přejeme vám, ať se jógová praxe stane vaším oblíbeným rituálem.

Zpět do obchodu