OÁZA UPROSTŘED MĚSTA

Dovolenou zatím odkládáte, nebo jste se z ní právě vrátili? Ani jedna možnost není důvodem ke smutku! Ukážeme vám, jak si kousek dovolenkového ráje vytvořit i na svém balkoně nebo terase. Stačí jen vylézt ven a naplno si užívat vůni exotických destinací, stín pod bujnou zelení nebo atmosféru slunečných dní a letních dobrodružství. 

Při tvorbě naší oázy jsme zkombinovaly dřevo, spoustu zelených rostlin a samozřejmě dekorace z našeho obchodu. Co říkáte na výsledek? My jsme nadšené!


Dekorace odolávající slunci

Sluneční paprsky nás nabíjejí energií, přispívají k našemu fyzickému i psychickému zdraví, ale jejich síla dokáže někdy i uškodit. Vybírejte si venkovní doplňky s ohledem na to, zda je budete pravidelně vystavovat slunečnímu záření. Sušené květiny jsou naprostá jistota, které slunce už nijak neublíží. Kameny a krystaly krásně doplní prostor a vyladí atmosféru. Některým druhům však přímé sluneční světlo dobře nedělá. Na slunečná místa můžete zvolit například  křišťálovou drúzu nebo achátovou věž.

Ručně odlévané svíčky jsou zajímavým prvkem, který oživí stůl a poskytne potřebné světlo po západu slunce.


Stylový pitný režim

Dostatečný příjem vody je hlavně v letních měsících opravdu důležitý. Pro hodně lidí je však bez pocitu žízně těžké vzpomenout si na odloženou skleničku s vodou. Zkuste si do do naší Snové skleničky, která je zdobená pravým zlatem, připravit netradiční nápoj. Jak na to?

Do formy na led dejte svoje oblíbené ovoce, zeleninu nebo bylinky (my přidali šalvěj, mátu, levanduli, jedlé květy, borůvky, maliny, jahody a rybíz.
Zalijte vodou, čajem, citrónovou šťávou nebo sirupem a dejte do mrazáku.
Pak už jen stačí připravené ledové kostky dát do sklenice, zalít je vodou a vychutnávat si krásně připravený letní drink, který vás naláká k častějšímu osvěžení.

Krásnou skleničku můžete doplnit i keramickým podtáckem, který ochrání váš stůl před politím i nežádoucími kolečky.


Čas pro uchování vzpomínek

Máte hlavu plnou krásných zážitků a šuplík plný vyvolaných fotek, které jen čekají na založení? Většina z nás tyhle aktivity nechává na podzim nebo zimu, ale někdy je lepší využít čerstvé paměti a udělat to hned. Zapalte si k tomu oblíbenou svíčku a nechte se unášet vlnou kreativity.

Ekologické album vyrobené v České republice je dokonalým místem pro jedinečné vzpomínky. Fotoalbum má kroužkovou vazbu a ekologicky šetrný nebělený papír.


Snový Home Office

Ve vaší oáze ideálně odpočívejte, ale ani takový Home Office není k zahození. Usaďte se do měkkých polštářů s ranní kávou ve Snovém hrnečku a práce půjde jedna radost. Pobyt na čerstvém vzduchu a sluneční světlo totiž podněcují kreativitu i výkonnost. V příjemném prostředí s dostatkem kyslíku budete také méně vystresovaní a unavení.

Vyberte si z naší nabídky těch nejpohodlnějších polštářů, které vám bude chválit každá návštěva.


Romantika bez nezvaných hostů

Příjemné večerní posezení při romantickém svitu svíček je jedním ze symbolů letních radostí. Jenže tuhle idylku častokrát narušuje banda hladových komárů, kteří zaručeně pozvánku nedostali. Naše Vykuřovací svíčka s bílou šalvějí a santalovým dřevem nejen dokonale očistí a provoní prostor, ale také odradí nezvané návštěvníky.

Znáte všechny benefity vykuřování? Mrkněte na náš článek a propadně tajemné moci kouře.


Doufáme, že jsme vás nalákali k přetvoření vašeho balkónu nebo terasy na kousek zeleného ráje. Pochlubte se nám svým kreativním tvořením s kousky od Yoga-day! Stačí nás jen označit v příspěvku na Instagramu a inspirovat tak někoho dalšího. Krásný slunečné dny!

Zpět do obchodu