DOMOV S KRYSTALY

V nadcházejícím období budeme zase více času trávit v pohodlí domova, a proto je nyní ještě důležitější, abychom se v něm cítili opravdu dobře. Připravte si ideální místo pro práci i odpočinek a dodejte mu příjemnou energii pomocí vhodně zvolených krystalů, které zároveň poslouží jako nádherný dekorační prvek. Přesvědčte se sami!

Obelisky s geodou uvnitř jsou jako pohádkové domečky ukrývající tajemné a silné poselství. Propadněte jejich kouzlu spolu s námi.


Tak trochu jiná nabíječka

Křišťál je pravděpodobně úplně nejznámějším a nejdoporučovanějším kamenem vůbec. Není tomu náhodou. Díky svému čistému vzhledu se hodí do jakéhokoliv prostoru a můžete jej snadno kombinovat s ostatními kameny, jejichž energii zároveň zesiluje a nabíjí je. Nemusíte se bát nechat jej na přímém světle, naopak.

Drúzy jsou ideální pro ochranu větších prostor a jako součást domácích oltářů. Zmírňují stres, přinášejí mír a rovnováhu. 


Energetické centrum

Doporučujeme vždy pro konkrétní místo zvolit jeden dominantní krystal, který lze doplnit nějakými dalšími. Přemýšlejte, jak by mělo toto místo působit a co od něj očekáváte. Chcete v něm spíše odpočívat? Máte u něj hodně elektroniky a chcete blokovat škodlivé záření? Nebo se zde schází hodně lidí a rádi byste, aby se cítili bezpečně a příjemně? Pro každou situaci se hodí jiný kámen a pokud nevíte, kde začít, skvělým průvodcem vám budou naše Karty s kameny, kde se podrobně dočtete o jejich působení.

Exkluzivní krystaly častokrát bývají větší finanční investicí, avšak své ceně bez problémů dostojí. Tyto nádherné a unikátní kousky budete obdivovat dlouhé roky.


V balíčku najdete 35 karet s reálnými fotkami krystalů a popisem jejich působení. S kartami můžete pracovat několika různými způsoby a snadno proniknout do krásy a moudrosti kamenů. 

Osobité kombinace

Nebojte se kombinovat i zdánlivě nekombinovatelné. Nemluvíme jen o samotných druzích kamenů a krystalů, ale i o jejich formě nebo propojení s dalšími energetickými objekty, jako jsou například obrazy, sošky nebo třeba vykuřovací nádoby.

Sháníte dokonalý obraz do vašeho energetického koutku, ale žádný se vám nelíbí? Zkuste se podívat po vhodném plakátu, ke kterému jednoduše přikoupíte rámeček.

 

Oltář nebo zákoutí?

Kameny a krystaly se snadno stanou součástí vašeho domova a přitom není třeba hned vytvářet oltář, který prostě není pro každého. Postavte je na skříňku, stůl nebo do rohu místnosti. Rozmyslete si, jestli na kámen bude svítit přímé světlo a případně volte pouze takové, kterým nevadí.

Kameny obměňujte podle nálady. Pokud je zrovna nepoužíváte, uchovávejte je mimo přímé světlo a elektromagnetické záření.


I na tvaru záleží

Už zajisté víte, že určitou energii kameni dává i jeho tvar. Jinak působí růženínová koule vyzařující jemnou ženskou energii s poselstvím celistvosti a naplnění oproti růženínovému obelisku, který je symbolem stability, síly a mužské energie. Propojujte tyto tvary a hledejte to pravé.

Kameny vás dokážou naprosto ohromit svým dokonalým leskem, který bývá většinou dílem přírody a zkušených brusičů. Kameny s aurou se navíc potírají tenkou vrstvou kovu, díky které na povrchu vznikají barvy duhy.


Pokud si nevíte rady s výběrem, s důvěrou se na nás obraťte. Rádi vám pomůžeme vybrat ten pravý kámen pro váš spokojený a láskou naplněný domov.

Zpět do obchodu