UŽIJTE SI ČAS PRO SEBE

Každé roční období v sobě skrývá něco pozitivního a úžasná výhoda nadcházejícího podzimu je ta, že se všechno začíná pomalu uklidňovat a my se po aktivním létě konečně dostaneme k činnostem, na které jsme doposud neměli tu správnou náladu. Podívejte se s námi na několik tipů, jak si dokonale užít čas pro sebe. 

Nošením krystalových prstenů budete mít vždy při sobě energii svého oblíbeného kamene. Prsteny mají upravitelnou velikost a vypadají naprosto úžasně i ve více kusech najednou.


Odhalte tajemství karet

Karty jsou skvělým průvodcem na cestě za sebepoznáním. Při jejich vykládání působí zákon přitažlivosti a právě z tohoto důvodu se k vám dostane vždy taková karta, kterou zrovna potřebujete. Vytvořili jsme pro vás několik sad, které se liší svým tématem, ale ne svou efektivitou. Chcete cvičit, ale nevíte jak, a zajímá vás jógová tématika? Rádi byste zlepšili svoje spánkové rytmy nebo se naučili umění mindfulness? Nebo vás fascinuje svět kamenů, ale stále se v něm trochu ztrácíte? Mrkněte na naše speciální sady karet a najděte si ty svoje.

Kartičky pro klidný spánek obsahují vše, co potřebujete ke zlepšení svojí spánkové hygieny. Najdete na nich několik krásných rituálů před spaním a zklidňující afirmace, které vám pomohou snadněji přejít do říše snů.


Lehkost v propojení

Kombinace, kooperace, harmonie, přijetí... Taky si někdy říkáte, že se k sobě něco nehodí nebo že něco nebude fungovat a ono vás to nakonec mile překvapí? Všechno je totiž jen o úhlu pohledu, který se ke všemu každou chvíli mění. Podlehněte kouzlu lehkosti bytí, kombinujte, zkoušejte nové věci a mějte mysl otevřenou. Jedině tak vám do života přijdou opravdu nečekané a krásné věci, které spolu vždy budou skvěle fungovat.

Se stejnou lehkostí vybírejte i krystaly. Často se teď říká, že si vás "něco zavolá" a ačkoliv toto slovní spojení začíná být trochu klišé a někdo ho nemá rád, jeho sdělení je celkem výstižné. Možná ho můžeme změnit na to, že vás "něco přitáhne". Nebraňte se!


Vpusťte k sobě trochu magie

Ať už na magii věříte, nebo je to pro vás moc ezo, určitě věřte na kouzlo krásných okamžiků, které se vám zapíšou do paměti na dlouhé roky. Takové, kde vše kolem utichne, a vy vnímáte pouze daný okamžik a silný pocit štěstí a spokojenosti. Tyhle magické okamžiky vás mohou potkat kdekoliv a kdykoliv. Pojďte jim trochu naproti prostřednictvím povznášejících účinků aromaterapie a vykuřování nebo přítomností svého oblíbeného krystalu.

Najděte si pro sebe to pravé. Vnímejte svoje potřeby a touhy, nenechte se ovlivňovat trendy nebo požadavky jiných lidí. Naslouchejte sami sobě a volte uvážlivě.


Čas plamínků

Oheň má na naši mysl silné zklidňující a uzemňující účinky. Dokáže nás naladit ke spánku, pohodě i meditaci. Podzimní a zimní počasí je ideální pro milované svíčky, díky kterým si večery dokážeme opravdu užít. Chcete vědět, jak si vybrat dokonalou svíčku a jak se o ni správně starat? Mrkněte na náš článek Bezpečná vzplanutí.

Pokud také milujete svíčky a používáte je pravidelně, doporučujeme si pořídit Sadu pro péči o svíčky, která obsahuje zhasínáček na svíčky, zastřihovač a háček na knot.


Ukotvení krásných okamžiků  

Je to tady! Stále jste tyhle činnosti odkládali, protože nebyl čas nebo chuť nebo ta správná atmosféra? Klidnější podzimní večery jsou jako stvořené pro usednutí k rodinným fotoalbům, deníkům nebo jiné kreativní tvorbě, jako je třeba kreslení nebo automatické psaní. Tyto aktivity vám pomohou se zklidnit a zároveň vás uspokojí splnění pomyslného úkolu, ke kterému jste se dosud nedostali.

V Yoga-day najdete širokou nabídku překrásných zápisníků, deníků i diářů, které doporučujeme i jako originální dárek pro blízkou duši.[/caption]


Zahřejte se u srdce

Postavte se na první místo a přemýšlejte, co v životě chcete. Co by vám udělalo dobře a zahřálo vás u srdce. Ať už je to oblíbená činnost, milá slova nebo hrnek bylinkového čaje, dopřejte si zdroj, díky kterému sami budete moci zářit na cestu někomu jinému.

Snový hrneček se stane vaším nejoblíbenějším a nejpoužívanějším kouskem nejen podzimních dnů. Nádherné malby jsou tvořené z pravého zlata a velikost je tak akorát na ten nejlepší nápoj pod sluncem.

 


Samozřejmě nezapomínejte na pobyt venku a procházky na čerstvém vzduchu, které uklidní i tu nejzaneprázdněnější mysl. Nechte starosti odvát pryč a užívejte si nadcházející změny.

Zpět do obchodu