VÁNOČNÍ DÁRKY Z DÍLNY YOGA-DAY

Rádi děláte druhým radost, ale vymýšlení vánočních dárků zrovna není vaše oblíbená činnost? V Yoga-day pro vás máme nejen krásné předměty pro zpříjemnění běžných dnů, ale také několik tipů, které konkrétně vybrat o letošních Vánocích. Jdeme na to!

Někteří lidé si rádi dávají vánoční ozdoby, které si každý rok věší na stromeček a připomínají jim konkrétní situaci nebo osobu. Tyto tři krásné malé lapače navíc budou dále zachytávat sluneční paprsky po celý rok.


Tradice dávání dárků

Zvyk dávat si dárky o významných dnech je známý už od středověku. Lidé si dávali drobné, často vlastnoručně vyrobené dárky, aby upevnili vzájemné vztahy. Takovým dárkem člověk pomyslně věnoval část sebe a své náklonnosti někomu jinému. Později se za vhodné dárky považovalo i ovoce, sladkosti, které nebyly samozřejmostí, různé osobní ozdoby nebo mince. Následně přišly na řadu hodnotnější dárky, na které se složila část rodiny, protože si je obdarovaný třeba sám nemohl dovolit. V dnešní době chceme prostřednictvím dárků udělat svým blízkým hlavně radost, a proto bychom měli vybírat takové, které pro ně budou mít osobní význam.

Připravili jsme pro vás hotové balíčky pečlivě sestavené na konkrétní téma. Váš blízký miluje čaje, zrovna řeší otázku sebelásky, chce začít s vykuřováním nebo jógou? U nás máme všechno!


Vykuřovací potřeby

Nechte starosti zmizet v jemném dýmu s aromaterapeutickými účinky. Pálením rostlin se uvolňují jejich silice, které mají své specifické působení. Pomocí dýmu některých bylin, dřev nebo pryskyřic nevyčistíte místnost jen od negativní energie, ale také od virů, bakterií nebo plísní. Vykuřovací potřeby jsou skvělým dárkem pro kohokoliv, kdo chce zútulnit svůj domov, meditovat, lépe se soustředit nebo prostě jen celkově pozvednout svoji duševní pohodu.

Jaké vykuřovací pomůcky vybrat? To se dočtete v našem speciálním článku o vykuřovaní a také níže v představení našich novinek.

Vykuřovací pícka s květem života je ideální pro vykuřování s uhlíky a našimi vykuřovacími směsmi a purpurami. Květ života se řadí k nejvýznamnějším symbolům posvátné geometrie.


Spojení šalvěje a selenitové hůlky je velmi mocným nástrojem k vykuřování a ochraně prostor. Šalvěj bílá vyčistí prostory od negativní energie a do vašeho domova vnese mír a klid. Selenit čistí zablokovanou energii a povznáší ducha.


Aromalampa je nezbytná pro rozpouštění našich dekoračních vosků, čoko-vosků a vonných bonbonků. Skvěle také poslouží na vykuřovací směsi a purpury nebo esenciální oleje. Vybrali jsme design nám nejbližší - jednoduchý a minimialistický s odnímatelnou miskou. 


Svíčky pro znamení zvěrokruhu

Těžko se najde někdo, kdo by nemiloval tančící plamínky a romantické světlo hořících svíček. A ať už astrologii věříte nebo ne, tahle nádherná a speciálně zaměřená kolekce svíček je pečlivě navrhnuta přesně na míru konkrétnímu znamení. Kombinace esenciálních olejů, vykuřovadel, bylinek i kamenů ve svíčce obsažených podporují vnitřní nastavení daného znamení. Ekologické třpytky na povrchu svíčky pak proplouvají voskem a připomínají noční oblohu.

Svíčka Kozoroh voní po levanduli s grepem. Levandule podpoří jeho přemýšlivost a grep otevře mysl přátelství a důvěře, se kterou někdy bojuje. Tygří oko zharmonizuje tok energií a podpoří jeho schopnosti.


Svíčky jsou vyrobené ze 100% ekologického sójového vosku Ecosoya a najdete je v krásném balení, které se doplňuje s našimi vykuřovadly pro znamení a sety kamenů pro znamení.


Exkluzivní kameny

Krystaly budou skvělým dárkem pro kohokoliv, kdo chce mít kolem sebe krásný prostor plný energie. Ať už doma, v práci nebo na cestách. Jak konkrétní druhy krystalů nebo jejich tvary působí nebo jak je správně očistit si můžete přečíst v našem speciálním článku o krystalech. Vybrat kámen pro někoho jiného je trochu složitější než pro sebe. Můžete se řídit jeho znamením zvěrokruhu, osobními preferencemi, barvou nebo prostě jen svojí intuicí.

Selenit je jeden z nejsilnějších kamenů. Proto jsme pro vás vybrali tuto nádhernou podložku, do které je vyryta mapa pro stavění krystalové mřížky. 


Nádherné srdce z růženínu je amulet lásky, který můžete nosit všude sebou. Růženín sám o sobě je kamenem čisté lásky, míru a emocí. Přináší poučení o skutečné podstatě lásky. Má uklidňující, tišící účinek. Výborně poslouží ve chvílích traumat nebo krizí.


Citrín funguje jako účinný čistič a regenerátor. Jako kámen, jenž v sobě uchovává sluneční energii, představuje mimořádně blahodárně působící krystal. Svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti.


Při výběru dárku se snažte vcítit do člověka, kterému dárek pořizujete. Co momentálně řeší, co má rád, co potřebuje. Ukážete mu tak osobní zájem a klidně i z méně hodnotného dárku bude mít velkou radost.

Zpět do obchodu