DARUJTE SI PŘÁTELSTVÍ

Lidé do našeho života přicházejí a někteří zase postupně odcházejí. Říká se, že vždycky potkáme konkrétního člověka v ten správný okamžik. Aby nás něco naučil, něco nám předal nebo ukázal, nasměroval nás na novou cestu a nějakou dobu s námi po ní kráčel. Co je to vlastně přátelství a jak ho můžeme vnímat?

Kdy jindy je lepší příležitost k darování originální svíčky než právě o Vánocích. Tlumené světlo navodí krásnou atmosféru a prosvětlí tuto temnější část roku. Můžete si navíc zvolit svíčku, která zároveň slouží jako vykuřovadlo nebo je její obsah sestavený na míru konkrétnímu znamení zvěrokruhu.


 

Co je to přátelství?

Mohli bychom ho definovat jako mezilidský vztah, při kterém k sobě lidé cítí náklonnost, sympatie, je jim společně dobře a chtějí spolu trávit co nejvíce času. Je založený na určitém sdílení. Nejen informací a pocitů, ale také sdílení dovedností nebo schopností, kterými si lidé vzájemně mohou a hlavně i chtějí pomoci.

Druhy přátelství

Pořiďte svojí kamarádce originální šperk s energií krystalu, kterou bude moci mít stále při sobě. Vybírat můžete podle jejího znamení, toho, co zrovna potřebuje, nebo jen dle svého vkusu a pocitu.


Jako mají lidé různé povahy, stejně tak jsou jiná i přátelství. Nezáleží na tom, jak dlouho se znáte, ale můžete mít tolik společného, že vám i po pár setkáních přijde, že se znáte celý život. Podíváme se spolu na pár typů přátel, které byste kolem sebe určitě chtěli mít. Najdete tam toho svého nebo vidíte se vy sami v nějakém z nich?

Parťák už od školky

Jednou jste si vedle sebe stoupli na hřišti, vyměnili si hračky, a už se to s vámi táhne. Společná škola, kamarádi, první lásky, party. Tuhle společnou historii si jen tak neodpářete. Pravděpodobně o sobě víte všechno včetně toho, že tohle pevné pouto jen tak něco nepřetrhne.

Spřízněná duše

Nemusíte se znát věky, ale stačí jedno setkání a vy víte, že si budete rozumět. Máte podobné názory a jedete si spolu na vzájemné vlně podpory a pochopení. To, že jste se potkali, vnímáte jako osud, znamení nebo dokonalou náhodu.

Kamarád do deště

Mít takového kamaráda je jako výhra v loterii. Je vám pevnou oporou kdykoliv budete potřebovat a víte, že se na něj vždy můžete spolehnout. Pokaždé nezištně přijede, vyslechne, obejme vás se slovy, že to bude dobrý, a uvaří vám dobrou večeři.

Společník pro každou „špatnost“

Jdete do nového prostředí možná plní obav a nejistoty, ale jakmile tam vkročíte, hned víte, že to bude fajn. Je tam totiž člověk, který se na vás povzbudivě usmívá a po chvilce nabízí společný oběd nebo třeba běhání v parku. Pohromadě vás bude držet stejná práce, zájmy nebo jiná činnost, kterou si společně užijete mnohem víc než každý zvlášť.

Životní učitel

Tohohle člověka potkáte většinou nečekaně a stejně tak nečekaně z vašeho života možná zase odejde. Je to někdo, s kým budete rozebírat důležitá a hluboká témata a jeho názor na věc vnese víc světla a porozumění do vašeho pohledu na svět. Častokrát vás nakopne k velkým krokům, a i když se pak třeba roky nevidíte, rádi na sebe vzpomínáte.

Vaše krevní skupina

Tady bez debat platí, že kamarádi jsou rodina, kterou si můžete vybrat. Sdílíte důležité životní okamžiky a je to většinou jeden z prvních lidí, komu zavoláte, když se u vás něco významného děje. Jakákoliv tajemství jsou zde v naprostém bezpečí a víte, že tu pro vás vždycky bude. 

Přátelství nad zlato

V Yoga-day najdete různé sady karet, které pomohou s usínáním nebo nalezením odpovědí, inspirují na jógové cestě, naučí umění mindfulness nebo orientace ve světě krystalů.


Přání mít dobrého přítele je hodné prvních příček na vánočním seznamu. Pokud už ale nějakého máte a rádi byste mu pod stromečkem udělali radost některou z materiálních věcí, mrkněte na pár tipů, co by se vašemu kamarádovi nebo kamarádce mohlo líbit. Vzhledem k našemu sortimentu budeme vycházet z toho, že to pravděpodobně bude spíš kamarádka:).

Dárkový balíček – zde najdete speciální balíčky zaměřené na konkrétní téma. Má vaše kamarádka potíže se spaním, jede na vlně jógového nadšení nebo propadla kouzlu vykuřování? Všechno máme!

Dárkový poukaz - toto je opravdu jistota, že nekoupíte žádnou „blbost“. U nás si totiž vybere opravdu každý od bytových doplňků, přes šperky, krystaly až po aromaterapeutické produkty. Poukaz můžete vybírat v různých hodnotách a zašleme vám jej elektronicky.

Kámen nebo krystal - nezáleží na tom, jestli vaše kamarádka praktikuje krystaloterapii, ráda medituje, miluje krásné věci nebo jen zbožňuje bytový design. V naší nabídce najdete různé druhy kamenů a krystalů, které mohou sloužit jako bytový doplněk, talisman, šperk nebo energetický předmět. Nezáleží jen na druhu kamene, ale také na jeho tvaru. Jaký kámen vybrat, se dočtete tady.

 

 

Mezi svými přáteli určitě narazíte i na takové, kteří si vaši pozornost a náklonnost nezaslouží. Ale od toho už je tu váš osobní rozvoj a práce na sebelásce, která vám pomůže nastavit hranice a pouštět si do života už jen takové lidi, kterým na vás bude záležet.

Zpět do obchodu