JAK PŘIPRAVIT NÁPOJ LÁSKY?

To je otázka… A ještě záludnější otázka by byla, zda byste opravdu chtěli do svého života přivolat lásku právě tímto způsobem? K lásce totiž nemůžeme nikoho nutit, nemůžeme ji od nikoho vyžadovat a ani ji u nikoho hledat. Tu pravou lásku nejprve objevme sami v sobě a teprve potom se budou dít dechberoucí kouzla.

Co milujete? Co vás dělá šťastnými?


 

Podpořte hledání lásky pro sebe nebo některou z vašich kamarádek prostřednictvím zamilovaného balíčku, který obsahuje svíčku, náramek s růženínem, šumivou bombu do koupele a růženínový krystal.


Jak do svého života přitáhnout lásku?

Jak už jsme psali v úvodu, nejdůležitější je začít u sebe. Pokud budeme očekávat, že až nám do života přijde láska, tak teprve potom budeme šťastní a spokojení, a do té doby budeme prostě trpět a čekat na tu velkou změnu, pravděpodobně se načekáme. I tady totiž funguje zákon přitažlivosti. Zamyslete se nad tím, jakého partnera byste si sami přáli. Měl by být nešťastný, skleslý a v očekávání, že ho někdo „zachrání“? Pravděpodobně ne. Vyzařujte sami to, co očekáváte od druhých.

Bude to znít možná jako klišé, ale vy sami jste si tím nejlepším partnerem a velkou láskou. Tohle je esenciální přísada toho pomyslného nápoje lásky – sebeláska. Kde začít?

Dokonale se poznejte

Co od života očekáváte, co máte rádi a co naopak ne, co je pro vás důležité, jaké jsou vaše touhy a přání? Vezměte to opravdu na dřeň a buďte k sobě upřímní. Pro přivolání lásky je sebepoznání a naprostá autentičnost zásadní. Jedině tak si k sobě přitáhnete ty správné lidi a situace.

Buďte šťastní

Sebepéče je jedním ze základních nástrojů k sebelásce a cesta k sobě samotným. Gua sha masáž obličeje růženínovým krystalem je pro to jako stvořená.


To se lehce řekne, že? Ale ačkoliv to vypadá složitě, být šťastný je volba. Vaše volba. Každé ráno se můžete rozhodnout k tomu, že budete šťastní a učinit k tomu potřebné kroky. Dělejte si radost. Dobíjejte se energií. Hýbejte se a buďte často na vzduchu, slunci a v přírodě.

Zamilujte se do sebe

Stroj na výměnu těl zatím pravděpodobně neexistuje a vaše myšlenky jsou jen ve vašich rukou. Je třeba pracovat s tím, co máte. Starejte se o svoje tělo i mysl a zamilujte se do nich. Naučte se ocenit vaše kladné stránky a oceňovat i vaše fyzično. Když se nebudete milovat vy sami, proč by to někdo jiný měl dělat za vás?

Vyšlete přání

Najít dokonalého partnera je spíš námětem pro zápletku romantických filmů, ale to neznamená, že nemůžete najít toho nejvhodnějšího. Jak by měl vypadat a jaký by měl být? Co je pro vás skutečně důležité? Pravidelně vysílejte vesmíru přání a přitažlivost si s ním poradí. Možná dřív, než si myslíte:). 

Přiveďte světlo do svých srdcí i domovů prostřednictvím krystalové lampičky.


Kámen lásky

Růženín neboli růžový krystal vám asi nemusíme dlouze představovat. Tento kámen působí na srdeční čakru, pomáhá odkrývat naše pocity a emoce. Je to kámen pochopení, odpuštění a všeobjímající lásky. Pokud pracujete na sebelásce a přejete si do života přivolat toho pravého partnera, pořiďte si růženín. Můžete jej umístit v prostoru tam, kde jste nejčastěji, provádět v jeho blízkosti rituály či meditace, usínat v jeho blízkosti nebo jej nosit stále u sebe prostřednictvím krystalového šperku. Uvidíte, že vnese do vašeho života jemnost a lehkost. 

Karty

Podpořte váš záměr i aromaterapeuticky. Vykuřovací směs láska je směs šalvěje, palo santo, bylinek (levandule a růže) a kamene růženínu.


Na cestě sebepoznáním vás mohou provést i správně zvolené karty. Na pomoc s životními otázkami tu jsou Karty s duší a pro radost, štěstí a pozitivní myšlení potom Mindfulness kartičky, které vám pomohou objevit kouzlo přítomného okamžiku.

Přivolávací rituály

Tvořte si a provádějte rituály s použitím afirmací, které do vašeho života pomohou přitáhnout lásku. Zaměřte se nejprve na milující vztah k sobě samotným a poté zkuste vysílat přání a přitahovat si do života láskyplné situace nebo dokonce toho správného partnera. Sami lásku dávejte. Buďte milí, laskaví a přátelští k jiným lidem.

Recept na nápoj lásky jsme vám sice nedali... nebo počkejte, možná vlastně ano! A je to ten nejpřirozenější návod s dlouhodobými účinky, který vám může pozitivně změnit život. Krásné dny plné lásky a pochopení!

Zpět do obchodu