LEVANDULE

Levandule je nejoblíbenější olej, který máte v našich přípravcích velmi rádi.  Je to velmi specifický aromatický olej. Má především uklidňující účinky.

Ulevuje při bolestech hlavy a také při dýchacích problémech. Je ideální pro ženy při menstruačních bolestech.

Ducha uvolňuje, odstraňuje deprese a rozpouští silné emoce. Dokáže uvolnit i rozbouřené myšlenky a tak je ideální při nespavosti.

Na co si dát při levanduli pozor?

Nezapalujte dlouhodobě v blízkosti mladých mužů, dejte si pozor při těhotenství a kojení. Levandule je lepší pouze v malých dávkách.

Naše svíčky voní opravdu tak, jak vaše tělo snese za každé situace, a tak se nemusíte bát silnějších účinků, ze kterých by Vás mohla bolet hlava.

 

Vyberte si z naší voňavé nabídky produkty, které levanduli obsahují:

Svíčka pro klidný spánek

Na přání svojí dcery Lindy jsem vytvořila svíčku pro klidný spánek. Inspirovala jsem se v přírodě a její dětskou rozlítanou myslí, která před spaním potřebuje zklidnit.

Dárkový balíček energie a relaxace

Každý někdy potřebuje zastavit, zpomalit a nebo naopak posílit svoji vnitřní energii, sílu zase fungovat na plné obrátky. 

Svíčka noční klid s ametystem

Svíčka noční klid je zimní velmi klidná svíčka, která je vhodná k zapálení večer, před spaní ke čtení knihy nebo odpočinku. Je to svíce, která vás uklidní a připraví na noc. Obsahuje ametyst, protože ametyst je silný ochranný a léčivý kámen, který je účinný v boji proti nespavosti a nočním můrám. Pomůže Vám klidněji spát, protože odstraňuje stres a napětí.

Zpět do obchodu