BARVY A JEJICH ÚČINEK NA PSYCHIKU

Věděli jste, že i barvy vyvolávají v lidech a ve Vás samotných určité vibrace a pocity? Vnímání barev nás může posunout dál v naší tvořivosti a podpořit naše vnímání, emoce a nálady. I proto vznikly naše nové náramky AURA.

Chtěli jsme náramky, které jsou lehké, svobodné a jemné. Jejich barvy s námi souzní. Chceme svět pozitivní, plný barev a radosti. Sdílejte ho s námi a udělejte radost sobě nebo svým blízkým.

Náramky jsou povoskované, tudíž je nemusíte sundavat při každém kontaktu s vodou. Každý náramek je označený naším logem na přívěšku z chirurgické oceli v rosegold barvě. 

Růžová barva

Růžová je romantická, představuje lásku, něhu, jemnost a mladistvost. Osvěžuje vnímání a podporuje vědomí a bdělost. Růžová otevírá mysl ke kompromisům, je harmonická. Pomůže Vám s usmířením a vnitřním klidem.

 

Kombinace růžové a modré s kruhem - Set náramků Absolutno

 

Fialová barva

Fialová barva je základní barvou meditace, magie a spirituality. Fialová barva podporuje tvůrčí sílu a čistí duši. Zbavuje nás negativních myšlenek a pocitů úzkosti. Podporuje fantazii a originalitu. Nebojte se nosit fialovou barvu pro podporu duchovních a všech spirituálních schopností, duchovní meditace a soustředění.

 

Náramky Magická obloha Inspirované fialovou barvou.

Modrá barva

Modrá symbolizuje oblohu, vodu, absolutní a nekonečnou sílu a čistotu duše. Svého nositele ochraňuje. Podporuje moudrost, zdraví, štěstí, věrnost a trpělivost. Je to barva neomezených možností. Inspiruje. Modrá souzní s trpělivostí. Prohlubuje rozvážnost a opatrnost a to především v mezilidských vztazích. Je zdrojem inteligence, logického uvažování a inspirace. Modrá zlepšuje komunikaci a vyzařuje klid.

Zelená barva

Zelená barva symbolizuje zdraví, přírodu, sílu, rovnováhu. Zelená je hojnost a vytrvalost. Je barvou přírody. Uzdravuje, regeneruje, přináší klid a pohodu, je štědrá, posilující a osvěžující. Podporuje soustředění. Probouzí chuť žít a kreativitu života, inspiraci! Podporuje empatii, pocit bezpečí, schopnost dávat i přijímat lásku. Zelená uklidňuje hádky, neshody a klidní cholerickou povahu.

 

Krásné náramky Klid a Vytrvalost - kombinace růžové a zelené

 

Zpět do obchodu