RELAXAČNÍ LÁZNĚ VE VAŠÍ KOUPELNĚ

Relaxační koupel by měla být rituálem každého z nás a obzvláště pokud máte možnost, vytvořit si ji doma. Jeji účinky blahodárně působí na naši mysl, uvolní ji a hezky prohřeje vaše unavené tělo.

Připravte si koupel

Lázeň si můžete zpříjemnit jemnou relaxační hudbou, vůní v aromalampičce, voňavou koupelovou solí a vonnými svíčkami. Pro naši domácí lázeň jsme si vytvořili prostředí nabité energií z krystalů a světla z našich voňavých svíček.

Dopřejte si čas

Samotná lázeň by měla mít teplotu kolem 38°C, měla by trvat zhruba půl hodiny a stejně dlouhou dobu po ní byste měli v klidu odpočívat v klidné místnosti.

Do vody se ponořte celým tělem a užívejte si relaxačních vjemů kolem vás. Soustřeďte se na to, jak vás vody příjemně prohřívá, vůně svíček uvolňuje vaši mysl a po koupeli se zabalte do suchého ručníku nebo teplého župánku.

Inspirujte se naší příjemně vyzdobenou koupelnou a podívejte se co by se Vám mohlo hodit.

 

Ke koupeli si nalijte své oblíbené víno. Květiny, vaši koupelnu skvěle oživí a klidně můžete přidat do koupelny naše oblíbené Macramé.

 

 

Do koupele můžete použít svou oblíbenou pěnu nebo sůl. U nás na eshopu najdete skvělé koupelové soli od ALAMRASOAP a nejen to, mají také skvělá mýdla, scruby a šlehaná másla pro vaše tělo, která zabalí vaše tělo do příjemného pocitu vitality.

 

 

Základem relaxační koupele jsou relaxační svíčky. My jsme vybrali naše oblíbené kamenné svícny, křišťálový a růženínový a také svíčku plnou energie a osobní sílu. Po náročném dni jsme se rozhodli načerpat trochu vnitřní síly.

 

 

V žádné koupelně milovnice kamenů a krystalů by neměl chybět Face roller. Úžasná masážní pomůcka na obličej. Pomáhá redukovat otoky, zlepšuje cirkulaci krve, rozproudí lymfu a pomáhá kosmetickým krémům nebo sérům pronikat hlouběji do pleti a to my milujeme.

 

 

Tolik krásných věcí, které se hodí do koupeny z našeho milovaného eshopu. Krystalové nebo třpytivé aroma rollery, nebo mlha Svobodná. Zahalte se po odchodu z koupelny do vašich oblíbených vůní, které vás pak budou provázet celý večer.

 

 

Už si plánujete vlastní relaxační koupel ? Inspirujte se naším videem, kde vám ukážeme, jak jednoduché je si koupelnu takto krásně vyzdobit.

Zpět do obchodu