MEDITAČNÍ KOUTEK V PODKROVÍ

Milujete naše proměny, a my také. Tvoříme je pro vás s láskou a nezahálíme. Inspiraci hledáme u vás, posloucháme vaše přání. Tentokrát jsme vytvořili krásný meditační koutek v malém podkroví přímo pod střechou. Pojďte se podívat.

Máte ve svém domě nějaké místo, kde si můžete odpočinout a věnovat se aktivitě, kterou máte rádi? Dny bývají plné stresu a měli bychom je vyvážit příjemnou aktivitou, kde uvolníme nejen naše tělo, ale také mysl a všechny negativní věci z našeho těla necháme odejít. Najděte si nějaké místečko a vyhraďte ho pro tuto aktivitu, uvidíte, jak si zamilujete vaše rituály.

Základem meditačního koutku jsou naše polštáře. Jsou tak heboučké a měkoučké. Pak už jsme jen doplnili pár detailů. Ukážeme vám, které kousky stačí přidat pro zútulnění atmosféry.

 

 

Typické pro naše interiéry jsou kameny a krystaly. Ukazujeme Vám, že i krystaly mohou být v interiéru velmi vkusné a nenásilné. Stačí jeden velký krystal, který nabije okolí. Viděli jste naše nádherné výjimečné ametystové geody nebo obrovské kusy křišťálů ?

 

 

Každé zákoutí si zaslouží svíčku. Naše svíčky máme ve spoustě variant, ale nejkrásnější jsou ty keramické. Každou jednu po druhé kroužíme ručně na kruhu. Vypalujeme a glazujeme v naší keramické dílně a vznikají tak krásné originální kusy, které zahřejí váš domov.

Mimochodem, všimli jste si našich nových lucerniček? Skvěle doplní naše svíčky !

 

 

Pod svíčky skvěle fungují naše podtácky, protože máte pocit bezpečí, že svíčka je na nehořlavém podkladu a nemusíte se tak vůbec strachovat. Podtácky slouží také po hrneček s čajem nebo kávou.

 

 

A nezapomněli jsme ani nad atmosféru na hlavou, vybrali jsme řetěz s žárovičkami a na něj pověsili plakát z kolekce jaro. Hned vedle jsme umístili nádhernou achátovou zvonkohru, která skvěle ladí s našimi hořčičnými polštáři.

 

 

Plakát jsme také umístili dozadu, tentokrát jsme vybrali mudru, pro umocnění atmosféry pohody, relaxu a meditace.

 

 

Kameny máme i menší, ty můžete umístit do menších prostor jako doplňky a vzájemně je kombinovat. Pro ovonění prostoru jsme použili krystalovou mlhu Meditace. Krásná kombinace levandule a heřmánku vykouzlí klid a pohodu.

Kytičky jsou nedílnou součástí našich interiérů, znamenají život a sílu. Naše krásné stojánky na množení rostlinek mohou posloužit i jako krásná vázička.

 

 

Mindfulness kartičky nebo fotoalbum v takovém koutku určitě využijete :) Milujeme se zachumlat do deky, užívat si přítomný okamžik nebo vzpomínat s albem a fotkami v ruce. Podzimní počasí k tomu láká, užijte si ho s námi.

 

Zpět do obchodu