MINIMALISTICKÝ OBÝVÁK V PŘÍRODNÍCH TÓNECH

Vítejte u další proměny. Tentokrát jsme ji pojali v mnohem minimalističtěji. Vybrali jsme přírodní tóny. Přestavovala jsem jemnou duši, otevřenou přírodě a ženu co má ráda útulné prostředí.

 

Přes gauč jsme jen přehodili světlou deku a rázem se pro měnil. Vybrali jsme přírodní polštáře, které jsme doplnili o dva naše hořčičné meditační polštáře. Ty mohou sloužit i pro návštěvu, která se může pohodlně usadit klidně na zemi.

 

 

Na stolečky jsme položili svíčky. Vybrali jsme keramické z našich limitovaných kolekcí. Nádhernou podzimní svíčku v červené sklenici připomínající diamant, kterou jsme na druhém stolečku doplnili o žlutou svíčku Klidný domov z naši kolekce Barvy života.

 

 

Svíčky jsou v podzimních měsících velmi příjemné a tak jsme ještě přidali krásný svícen na čajovou svíčku z velkého kusu křišťálu a set kamenů pro uzemnění. Ten dostanete v krásném lněném pytlíčku, tak si ho nastůl můžete položit klidně jen tak.

 

 

Poslední drobnosti. Vázičky nebo lahve, velká geoda křišťálu do které můžete klidně na noc vložit vaše oblíbené krystaly nebo krystalové šperky. To vše jsme položili na jednoduchá šedý talířek.

 

 

Celý prostor v této nelehké době tentokrát provoníme mlhou čistota, protože uklidňuje, zbavuje strachu a výborně dezinfikuje.

 

 

Na zeď se perfektně hodí naše Macramé - to větší Osobní síla.

 

 

Pokochejte se naším videem a určitě nám dejte vědět, jak se Vám naše nová proměna líbí.

 

Zdravíme vás z Yoga Day!

Zpět do obchodu