U FOTOGRAFKY DENISY

Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s tak kreativními lidmi. Tentokrát se naše produkty dostaly k talentované fotografce a milovnice boho bydlení Denise. Jeji krásné fotografie najdete na adrese www.denisahavlinova.com

Denisa je talentovaná fotografka ze severních Čech, která se specializuje na svatby a rodinné fotografie. Její vkus se odráží i v jejím krásném domově, do které ho si vybrala některé z našich produktů.

Pojďte společně s námi nakouknout do jejího obýváku, který zdobí některé z našich produktů.

 

 

Svíčka sladké sny je ideální k zapálení při relaxaci na gauči. Pomůže vám večer uklidnit své myšlenky a připravit se na spánek.

 

 

Denisa si u nás vybrala i svíčku láska a face-roller s růženínem. Začala tak tvořit v této době takové malé večerní rituály a pečovat o svou pleť, která dostává v době roušek a respirátorů opravdu zabrat.

 

 

Svíčka láska je ozdobená krystaly a květy. Ovoněná je esencí jasmínu s kapkou bergamotu, což jsou přesně ty vůně, které chcete. Láska není jen láska k ostatním, ale také sebe láska. K rituálům o péči sebe sama je tato svíčka ideální.

 

 

Svíčka plná energie a svíčka pro klidný spánek zdobí Denise i ložnici, která je také v přírodních barvách. Krásná inspirace.

 

 

 

Děkujeme Denise za to, že nás pustila do svého krásného domova, za inspiraci a spolupráci. 

 

Zpět do obchodu