KRYSTALY V OBÝVACÍM POKOJI

Vaše nejoblíbenější místo plné odpočinku, relaxace nebo setkání s přáteli. Nikde v domově se nemísí tolik energie jako právě v obývacím pokoji. Síla krystalů může mít tomto místě nejlepší využití. Je to na vás moc? Pak se podívejte na tu krásu a využijte krystaly jako dekorace. Krásné doplňky z přírody plné barev, které vás určitě potěší.

 

 

Na zem jsme rozložili několik našich oblíbených meditačních polštářů. Můžete je využít k relaxaci na zemi, sezení na zemi s příteli je někdy příjemná změna. A co teprvě děti? Ty to ocení také!

 

 

Krystaly, koule, obelisky a geody všude! Vidíte tu třpytivou nádheru? Ametystové geody, koule z kouřového křišťálu nebo ametystové koule. My jsme šli do extrému, a využili spoustu kamenů, ale můžete se inspirovat jen částí.

 

 

 

Přidali jsme naše dekorační talířky “jsem ezo” jako odlehčení. Ty pro vás vykroužila Eva v naši malé keramické dílně.

 Achátové kuličky jsme dali do naši krásné růženínové misky. Nádherné kousky, které oceníte třeba i na oříšky nebo sůl.

Ametystové geody jste na fotkách určitě nepřehlédli. Záměrně jsme tam dali skoro všechny naše kusy, aby byly vidět rozdíly. Každý kus je naprostý originál a mám tam pár roztomilých adeptů, které mě opravdu potěšili na první pohled.

 

 

Vykuřovací koutek. My naše vykuřovadla skladujeme ve skleněných dózách. Vypadá to skvěle a jsou tam v bezpečí před prachem. Na vykuřování je ideální lastura, do které můžete nasypat náš krystalový písek. Vykuřovadlo v něm pak jednoduše uhasíte a navíc krásně voní.

 

Věděli jste? 

Proces vykuřování představuje čtyři pozemské elementy ohně, vody, vzduchu a země. Lastura abalone představuje vodu, neboť pochází z moře. Šalvěj představuje zemi, protože je to bylina a ze země roste. Jakmile se šalvěj zapálí, tak představuje oheň. Kouř představuje vzduch. Během vykuřování se tedy dotkneme všech těchto elementů, které tak zůstanou s námi.

 

 

Jaké krystaly se hodí do obávacího pokoje a proč? 

Křišťál - srovná energie kolem vás. Ideální do obývacího pokoje, kde se potkáváte celá rodina nebo přátelé.

Ametyst - uklidňuje, léčí a rovná energie. V obývacím pokoji se postará o klidnou a pohodovou atmosféru.

Achát - Ochrání váš domov, dodá vám pocit jistoty a bezpečí

Růženín - podpoří lásku, jak v rodině, v partnerství, tak i v sebe sama.

 

 

Zpět do obchodu