JARNÍ VĚNEC HOJNOSTI PODLE YOGA DAY

Bytové dekorace bývají nejen v očích minimalistů často naprosto zbytečnou položkou, která zabírá místo a stojí peníze. Na druhou stranu správně zvolená dekorace jednoduše změní atmosféru vašeho domova a dodá mu nádech osobitosti a útulna. Takže, co teď? Doporučujeme vybrat pár kvalitních dekorací, které vám dlouho vydrží a můžete je použít několika různými způsoby. A právě takovou inspiraci jsme si pro vás tentokrát připravili! Zkuste si s námi vyrobit jarní věnec hojnosti z trochu netradičních doplňků.

Jarní věnec hojnosti v sobě snoubí hned několik symbolů jara a můžete jím vyzdobit vchodové dveře, zeď nebo kterékoliv jiné zákoutí, kde se chcete cítit dobře.


Boho styl trochu jinak

Podívejte se, co už doma máte, a nebojte se tomu dát nový účel. My takto použili macramé lapač snů Klidný spánek, který ještě nedávno zachytával zlé sny a nyní nám spolu s vhodnými doplňky přinese hojnost. Variabilita vašich dekorací je ten správný kompromis mezi minimalistickou domácností a láskou pro bytový design a častou změnu interiéru pomocí doplňků.

Macramé je velmi oblíbený styl home decoru. Nejčastěji je najdete ve formě nástěnných dekorací, potahů na polštář nebo závěsů na květiny.


Kvetoucí krása

Květiny a barvy dokážou dodat interiéru závoj radosti a není nutné je používat pouze klasicky do vázy na stůl. Vytvořte si vlastní kombinaci květin, trav a větviček přesně podle vaší aktuální nálady. Nemusíte se držet jen ozkoušených variant a klidně zvolte něco netradičního. My tentokrát vybrali kombinaci barevných květů a eukalyptových větviček.

Pokud nemáte k dispozici čerstvé květiny, není problém použít ty sušené. Při manipulaci s nimi musíte dávat větší pozor, aby se nepolámaly, ale výsledek bude taktéž velmi hezký.


Všestranné využití

Krystalové vajíčko je v zásadě velmi intimní věc a možná by vás ani nenapadlo použít je tímto způsobem. Jenže když se na to podíváme jiným pohledem, těžko byste hledali větší symbol hojnosti, jara, znovuzrození a nadcházejících Velikonoc. Vejce a ženská yoni jsou energií ve své nejhlubší podstatě a bránou k novému životu.

Zkuste použít různé formy kamenů. My vybrali nezvyklou kombinaci surových i opracovaných krystalů, vajíčka a drůzy. No, a nevypadá to skvěle?


Krystalová aura

Asi bychom nenašli místo, kam by se nehodily krystaly. Jsou nádherné na pohled a vnesou potřebnou energii do okolního prostoru. Dekorace s krystaly můžete tvořit i jako součást vašeho oltáře a vložit do nich svůj záměr.

Využijte provázků a klidně na ně něco navažte nebo třeba prostrkejte květiny a větvičky i pod korálky. Samotný závěs také můžete lehce postříkat svou oblíbenou krystalovou mlhou.

A jak na to?

Budete potřebovat:

● květiny - ideálně živé, ale můžete použít i sušené
● aranžovací hmotu - zelenou na živé květiny a šedou na sušené
● tavnou pistoli
krystaly - pro příval energie a ochranu domova doporučujeme například ametyst, křišťál, růženín nebo turmalín
macramé lapač snů
● krystalové vajíčko s dírkou - například ametyst nebo růženín

Postup:

Natlačte aranžovací hmotu do lapače.
Nastříhejte a naaranžujte květiny.
Pomocí tavné pistole přidejte krystaly nebo třeba mušle či jiné drobné předměty, které se vám líbí, nebo symbolizují váš aktuální záměr.
● Kouskem provázku přivažte krystalové vajíčko.
● Pokud máte živé květiny, lehce aranžovací hmotu navlhčete, aby květiny vydržely.
● Pověste na domovní dveře nebo kamkoliv jinam a vítejte vše, co vám věnec hojnosti přivolá - i koledníky:)!

S láskou vaše Yoga-day

Zpět do obchodu