ZAŽIJTE S NÁMI MAGICKÉ VÁNOCE

Vánoční čas je sám o sobě plný kouzelných okamžiků. A což potom, pokud svůj byt a vánoční tabuli vyzdobíte magickými předměty? Připravili jsme si pro vás vánoční inspiraci se spoustou zajímavých doplňků a tipů, které udělají radost vám, přátelům, i celé rodině. Jak vidíme Vánoce u nás v Yoga-day?

Zkombinujte zdánlivě nezkombinovatelné

Ohledně tohoto typu budete mít možná zpočátku pochyby, nicméně zkoušení nových věcí je právě to, co nás v životě nejvíc posouvá, a často s sebou nese příjemná překvapení. Nejinak je tomu i v případě dekorací. Zkuste na vánoční stůl použít nějakou věc z vašeho oltáře, která pro vás nese zajímavou energii. Nebojte se použít klidně i lebku, která podněcuje tolik potřebnou sílu a odvahu.

Tvar koule mimo jiné symbolizuje jednotu a hojnost, což jsou i jedny z hlavních myšlenek Vánoc. Postavte doprostřed stolu stojánek s vaším kamenem ve tvaru koule.


Zapojte přírodní prvky

Ne všechno krásné musí být kupované a drahé. Projděte se v přírodě a podívejte se po okolí po nějaké hezké větvičce jehličnanu, šišce, kameni, mechu nebo zajímavě tvarovaném kusu dřeva. Vnesete tak do svého domova dotek, vůni i dechberoucí krásu přírody.

Díky tomu, že využijete darů přírody, ušetříte peníze v rozpočtu na dekorace a třeba si tak budete moci dopřát jiný předmět, po kterém dlouho toužíte.


Zahalte svůj domov do vůně Vánoc magickým způsobem

Vánoce jsou přímo typické nádhernými vůněmi. Ať už váš domov bude vonět po smůle smrkových větviček, kořením z právě upečených perníčků nebo připraveného svařáku, dodá mu to krásnou atmosféru. Nezapomeňte, že přírodní vůně působí aromaterapeutickým způsobem, k němuž můžete při jejich vybírání přihlédnout.

Speciálně vytvořený vánoční vykuřovací svazek může být originální dekorací a prostředkem k očištění domova před slavnostním setkáním v kruhu nejbližších.


Připravte si neobyčejný nápoj

Ne bez důvodu se říká, že voda je život. Dodejte ji novou energii a očistěte ji pomocí zvukových vibrací, pokud máte nějaký hudební nástroj, nebo prostřednictvím krystalů, které do ní vložíte, či kouřem vykuřovadel. Uvidíte, že bude chutnat úplně jinak a Coca-cola se může jít klouzat.

S láskou vyrobená sklenice se zdobením pravým zlatem je tou pravou nádobou pro rituálně očištěnou vodu i jako součást vánoční tabule.


Dopřejte svým blízkým sílu slunce

Kapří šupina pod talířem je krásný vánoční zvyk. Přidejte k němu i jeden svůj a ovažte ubrousek malým lapačem slunce. Ten můžete zároveň ponechat svým hostům jako dárek a oni si tak kdykoliv budou moci dopřát kouzelné odlesky slunečních paprsků a připomenout si společně strávené chvíle.

Malé lapače slunce můžete použít i jako ozdobu na vánoční stromeček.


Pusťte vánoční atmosféru do všech koutů

Vánoce nejsou jen o vánoční tabuli. Prostřednictvím vůní a malých drobností můžete jejich kouzlo vnést do všech koutů svého domova. Může to být vánoční svíčka s purpurou v koupelně, vánoční vosk ve skříni s oblečením, třpytivý lapač slunce na lustru, šišky, větvičky nebo sušené plátky pomeranče na stole.

Představivosti se meze nekladou, ale pokud chcete jít na jistotu, zavítejte do naší speciální sekce Vánoce.

Největší magií Vánoc, a vlastně nejen jich, je ale láska. Obklopte se láskou svých nejbližších a darujte jim naopak tu svou. Vložte lásku i do všeho, co děláte, tvoříte a vymýšlíte. Věřte nám, že tak bude mít vše úplně jinou energii a náboj.

Zpět do obchodu