ORIGINÁLNÍ ŠPERKY S NEOBYČEJNOU ENERGIÍ

První šperky se nosily už před více jak 100 tisíci lety jako ochranné amulety nebo jako prostředky vyjádření moci a postavení. Dnes se jedná primárně o módní doplněk, ale víte, že šperky nemusí mít jen okrasnou funkci? Pomocí originálních a energetických šperků můžete také vyjádřit vlastní individualitu, podpořit správný tok energií v těle nebo třeba zlepšit svůj psychický stav. A právě takové šperky pro vás máme v Yoga-day.

 

 

 

Šperky inspirované přírodou

Pobyt v přírodě může prokazatelně zlepšit fyzickou i psychickou pohodu člověka. Vše je propojené. A stejně tak i naše kolekce šperků Organic inspirovaná právě přírodními prvky a tvary. Prsteny jsou k dispozici ve zlaté i stříbrné barvě a jejich velikost je nastavitelná.

 

 

Žijte si svůj vlastní příběh 

Náramky s drahými kameny vznikly v dílně nizozemské značky A Beautiful Story, která je dokonalým manifestem toho, že když něco opravdu chcete, dokážete to. Firma byla vybudována na základě potřeby zachránit nepálskou šperkařskou dílnu.

Každý jeden šperk je vyráběn etickým způsobem, tradičními místními metodami a navíc přispěl ke zkvalitnění životních podmínek místních lidí. A Beautiful Story věří v sílu příběhů. Jaký bude ten váš?

 

 

Síla kamenů v ekologickém balení

Jemné náramky s minerály od Yoga-day jsou krásně ovázané kolem recyklované kartičky, která popisuje účinky daného kamene. Budou tedy skvělým dárkem i pro někoho, kdo s kameny ještě nemá žádné zkušenosti. Náramky potěší minimalisty i milovníky ekologie, protože v jejich balení nenajdete nic, co by se nedalo zkompostovat.

 

 

Zlato nebo stříbro?

Výběr zlatých nebo stříbrných šperků nemusí být jen o barvě. Zlato a stříbro jsou kovy, které mají svoji vlastní energii a jsou jim připisovány různé schopnosti.

Zlato je symbolem slunce o ohně, vyjadřuje mužský princip a svému nositeli dodává sílu, sebedůvěru a odvahu. Podporuje intuici a moudrost. Pomáhá odstraňovat deprese nebo překonávat závislosti a nutkavé chování. Stříbro naopak symbolizuje měsíc, ženský princip a probouzí citlivost, jemnost, prohlubuje emoce a schopnost napojení se do duchovního světa. Pomáhá při meditaci a chrání před nočními můrami a negativitou. Působí na hormonální nerovnováhu.

 

Šperky jsou jednou z našich nejosobnějších věcí. Říká se, že dokáží absorbovat energii svého nositele, a proto by se neměly nikomu půjčovat. Starejme se o ně s pečlivostí a nosme je s láskou a vírou v jejich (a i v naše) schopnosti.

Zpět do obchodu