PODZIMNÍ RÁNA, NA KTERÁ SE BUDETE TĚŠIT

Z hlediska cirkadiánního rytmu vašeho těla je probuzení a první denní sousto opravdu důležité a určitě jste už slyšeli, že ráno dělá den. A dokonalé ráno nemusí dělat jen kvalitní spánek a dobrá snídaně. Zpestřete si probuzení dalšími zajímavými činnostmi, které budou konkurovat lecjaké terapii. Za svitu voňavé svíčky, s oblíbeným hrnkem v ruce a v obklopení energetickými krystaly se vám bude den začínat jedna radost!

 

Plný hrnek pohody

Objevte ten svůj hrneček! Takový, kterého se nebudete moci dočkat a jen pohled na něj vám vylepší den. Takový, který vám vydrží roky a ačkoliv svou rodinu a přátele milujete, budete jej před nimi tak trochu schovávat. A vsaďte se, že oni ho budou chtít půjčit! Je totiž dokonalý!

 

Ranní pohlazení smyslů

Chvilky po probuzení mohou být těmi téměř jedinými, kdy je doma klid. Užijte si ho na maximum a zapalte k němu oblíbenou voňavou svíčku nebo aromalampuesenciálními oleji. Pokud vstáváte za tmy nebo šera, za svitu plamínku to bude mít naprosto nepřekonatelnou a velmi uzemňující energii.

 

Terapie psaním

Ráno je mysl odpočatá a ještě nezatížená denními problémy. Proto si spousta lidí dobu před snídaní volí jako čas pro psaní. Do zápisníku si můžete hned po probuzení zapsat svoje sny nebo myšlenky, načrtnout denní program a úkoly, nebo se věnovat automatickému psaní. Znáte je?

Jedná se vlastně o cestu do vašeho podvědomí prostřednictvím nekontrolovaného psaní aktuálních myšlenek. Je to prostředek k relaxaci, uvolnění stresu, sebereflexi, seberozvoji nebo získávání informací ze spirituální říše či astrálních světů. Je několik možností jak postupovat, ale vždy platí – neřešte co píšete, nepřemýšlejte nad tím, neopravujte to a nesnažte se to mít pod kontrolou. Tady je naprosto žádoucí veškerou kontrolu ztratit! Výsledek si přečtěte až s odstupem alespoň jednoho dne, možná vás překvapí.

 

V říši příběhů

Součástí vašeho ranního rituálu může být i pravidelné čtení pár kapitol z oblíbené knihy. Divoké stránky zkroťte třeba originálním těžítkem z křišťálové drúzy, která dodá ránu správný náboj a zaručí, že se v tom vašem příběhu, dnes a ani jindy, neztratíte.

 

Jednoduché a okouzlující

Nemáte čas každé ráno chystat opulentní tabule a vymýšlet všelijaké dekorace? Nevadí! Stůl můžete ozdobit věcmi, které se nezkazí, neuvadnou a zůstanou tam až do skonání věků. Nebo alespoň dokud z nich budete mít radost a užitek! Mezi bezpracné, nádherné, dlouhotrvající a energeticky přínosné dekorace určitě patří sušené květiny do minimalistické vázy a krystalové obelisky.

 

Po téhle ranní náloži náladu zvedajících činností vám snad úsměv z tváře hned tak někdo nebo něco nesmaže. Krásné ráno a den plný zážitků!

 

Zpět do obchodu