PERGOLA U LUCIE: MÍSTO PRO JÓGU I RELAXACI

Čas poklidných snídaní za zpěvu ptáčků nebo nezapomenutelných večerů při západech slunce je tady. Navštívili jsme jogínku Lucku a připravili pro vás několik nápadů, jak ze své pergoly nebo klidně terasy, balkónu či altánku udělat místo s nezapomenutelnou atmosférou. Slibujeme, že takto vyladěný prostor bude teď vaším nejoblíbenějším místem pro relaxaci, cvičení i práci. 

Závěsné dekorace jsou pro pergolu jako stvořené. Macramé dodá tolik oblíbený boho styl a zvonkohry zase nádherné, zklidňující tóny.


Místo plné energie

Načerpat potřebnou energii je naprostá nezbytnost. Vyberte si na vaší pergolu takové dekorace, které jsou plné pozitivních vibrací a s "dobitím baterek" vám pomohou. Jedním takovým předmětem je i Velká achátová věž s geodou přinášející stabilitu, rovnováhu a bezpečí. Nebo třeba speciální svíčka z naší kolekce Zářivá mysl. V této kolekci najdete speciální kousky s krystaly a esenciálními oleji zkombinovanými podle daného účelu konkrétní svíčky.

Doplňky a dekorace nemusí být zbytečnými předměty, na které jen sedá prach. Vybírejte kousky funkční a s energetickým přesahem.


 

Hra světla

Vytvořte si fascinující podívanou, při které se vám nezasteskne ani po nejoblíbenějším seriálu. Lapač slunce vás oslní svými propracovanými detaily, nádhernými ametysty a broušenými sklíčky, kterými prochází světlo. Při svitu slunce očekávejte ten nejdokonalejší tanec slunečních paprsků, který vám vezme dech.

Dominantou tohoto lapače je vetší krystal ametystu, který vnese do prostoru vaší pergoly spirituální energii.


 

Pohodlí především

Ani venku nemusíte sedět na starých dekách a okrádat se o kus pohodlí. Rozložte na místa k sezení polštáře s ručně vyšívanými potahy a dopřejte si zasloužený komfort. Originální textilní doplňky dodají vaší pergole styl, útulno a pohodový nádech.

V Yoga-day pro vás máme hned několik druhů ručně vyšívaných polštářů a také jeden speciální jógový, který využijete nejen při meditacích.


Oblíbené místo, oblíbený hrnek

Také občas máte nějaký předmět, který vám nostalgicky připomíná konkrétní místo nebo určitý denní rituál? Váš Krystalový hrneček bude připraven na ranní kávu, odpolední čaj nebo večerní Prosecco. Pohled na něj vám vždy připomene, že je čas na čerstvý vzduch a vaši úžasně vyladěnou pergolu.

Hrneček s krásnými motivy tvořenými pravým zlatem se lehce stane symbolem vašich rituálů a chvil pro sebe.


 

V závoji vůní

Čerstvý vzduch prosycený vůněmi aktuálního ročního období je sám o sobě úžasný. Pokud se však toužíte obklopit svým oblíbeným esenciálním olejem, není nic jednoduššího. Dokonce i v případě, že nemáte žádnou aromalampu nebo aromadifuzér. Nakapejte pár kapiček esence na své krystaly, které můžete uložit do dekoračního boxu. Takto připravená, nádherná dekorace s energetickým působením vám bude dělat radost při každém pobytu venku. Box chraňte před vlhkem.

Tip: esenciální olej levandule nebo třeba citrónové trávy příliš nevoní komárům a ostatnímu hmyzu, které by měl alespoň částečně z vaší pergoly odradit.


Ať už se chystáte na zkrášlení jakéhokoliv místa, pamatujte na to, že nejdůležitější věcí je váš dobrý pocit. Zkombinujte zdánlivě nehodící se předměty a materiály, které díky vaší kreativitě dostanou zcela nečekaný náboj a přinesou vám pocit spokojenosti.

Zpět do obchodu